Με πάθος για θετικό αποτέλεσμα

*ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ PLAY OUT Η ΑΕΛ *ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ «Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ» ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ (15:00)

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2021 21:10

Με πολύ καλή ψυχολογία και συγκρατημένη αισιοδοξία παράλληλα, η ΑΕΛ ρίχνεται σήμερα στις 15:00 στη μάχη των play out, του πρωταθλήματος της Super League 1, με αντίπαλο στο «Γ. Καμάρας» τον Απόλλωνα Σμύρνης.


Ένα παιχνίδι όπου το ενδιαφέρον ουσιαστικά επικεντρώνεται στο τι θα κάνουν οι «βυσσινί», που καλούνται να αγωνιστούν με πάθος και, κάτι να πάρουν από τη σημερινή αναμέτρηση.
Η λαρισινή ομάδα, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, είναι καλά προετοιμασμένη και ελπίζει πως θα τη χαμογελάσει η τύχη αυτήν τη φορά, που τις γύρισε την πλάτη αρκετές φορές φέτος, κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.
Σήμερα οι παίκτες της ΑΕΛ για να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, πρέπει να κάνουν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο, να έχουν υπομονή και να πιστέψουν στην επιτυχία.
Ιδανικό θα είναι να ξεκινήσει με ένα …τρίποντο η ΑΕΛ τη διαδικασία των play out, αλλά εάν δεν μπορέσει να φτάσει στη νίκη και η ισοπαλία δεν πρέπει να θεωρηθεί ως αποτυχία.
Δύο φορές φέτος η ομάδα των Αθηνών κέρδισε με το ίδιο σκορ 1-0 και ευελπιστούμε πως σήμερα, δεν θα τριτώσει το …κακό. Από αγωνιστικής πλευράς, επανέρχονται οι Ζίζιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ηλιάδης που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Νικολιάς, Γκράουρ και ο τιμωρημένος, Νίκολα Γιακιμόφσκι.
Για τον Μπεν Χατίρα μάλλον τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και οι πιθανότητες για να αγωνιστεί σήμερα είναι μοιρασμένες.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή πρωινή προπόνηση και αναχώρησε, συμπεριλήφθησαν από τον Ιταλό τεχνικό Τζιανλούκα Φέστα, οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Νagy, Σουλούκος, Ακούνια, Νούνιτς, Κολομπίνο, Μπεν-Χατίρα, Στίφλερ, Χουσίνο, Μαξιμένκο, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Σπαρβ, Ζίζιτς, Ηλιάδης, Γλυνός, Πινακάς, Ντουρμισάι, Μουκάντζο, Χαλάτσης και Μαϊδανός.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες, Ντίνου Γκράουρ, Αλέξανδρος Νικολιάς, Νίκος Γκοτζαμανίδης, Αποστόλης Κοτσιανούλης, Γιακιμόφσκι, οι Ούρος Τσόσιτς, Ματέο Μούζεκ, που δεν υπολογίζονται, ενώ τέλος εκτός έμειναν ακόμα για αγωνιστικούς λόγους οι Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Νίκος Καρανίκας, Αλέξης Μιχαήλ, Ορέστης Γρηγορόπουλος, Χάρης Φουρκιώτης, Θανάσης Στοΐνοβιτς, Γιώργος Δάκτυλας και Γιώργος Ζαχαράκης.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Ολοκληρώθηκε με χθεσινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Μάκης Χάβος, ανακοίνωσε τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Κότσαρη, Βέρουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Λαγό, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Τσαμπούρη, Τσιλούλη, Μουνιέ, Ντάουντα, Φατιόν, Κιτόκο, Κάλισιρ, Ρώσση.
ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ
Ανοίγουν την αυλαία τους σήμερα και αύριο τα play out και play off, αντίστοιχα, της Super League. Με εξαίρεση τον πρωταθλητή, που δύσκολα δεν θα είναι ο Ολυμπιακός, παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με τις μάχες για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την αποφυγή του υποβιβασμού.
Σήμερα, με τον… κουρνιαχτό που προκάλεσε η αιφνίδια αποχώρηση του Γιώργου Παράσχου από την τεχνική ηγεσία να μην έχει καθίσει ακόμη, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την ουραγό ΑΕΛ στη Ριζούπολη (15:00) ενώ λίγο αργότερα, στο Πανθεσσαλικό (17:15), ο προτελευταίος ΟΦΗ θα ψάξει κόντρα στον Βόλο το πρώτο θετικό αποτέλεσμα με τον Νίκο Νιόπλια στον πάγκο του. Ματς «εξάποντο» αυτό στο Αγρίνιο (19:30) ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Λαμία, ενώ την ίδια ώρα στα Γιάννινα, ο τοπικός ΠΑΣ και ο Ατρόμητος θα αναζητήσουν νίκη γοήτρου μα και ουσίας.
Αύριο Κυριακή, στη μάχη των play off, δεσπόζει το ντέρμπι «Δικεφάλων» στην Τούμπα (19:30), ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, που θα τεθούν αντιμέτωποι και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, φιλοδοξούν να αφήσουν πίσω τους τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις και να προσπεράσουν, αν είναι δυνατόν, τον δεύτερο Άρη που φιλοξενείται στον Πειραιά (17:15) από τον -κουρασμένο και απογοητευμένο έπειτα από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό - Ολυμπιακό. Η αυλαία της διαδικασίας, πάντως, θα ανοίξει στην Τρίπολη (15:00), όπου Αστέρας και Παναθηναϊκός θα εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των play off της Super League:
ΑΥΡΙΟ
15:00 Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός
17:15 Ολυμπιακός – Άρης
19:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 26 αγώνες)
1. Ολυμπιακός     64-13     67
2. Άρης     34-16     51
3. ΑΕΚ     41-29     48
4. ΠΑΟΚ     49-26     47
5. Παναθηναϊκός     30-19     45
6. Αστέρας Τρίπολης     27-25     42

PLAY OUT
ΣΗΜΕΡΑ
15:00 Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΛ
17:15 ΝΠΣ Βόλος – ΟΦΗ
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος
19:30 Παναιτωλικός – Λαμία

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 26 αγώνες)
1. ΝΠΣ Βόλος     26-32     33
2. ΠΑΣ Γιάννινα     23-26     31
3. Απόλλων Σμύρνης     26-35     28
4. Ατρόμητος     24-35     28
5. Λαμία     14-38     23
6. Παναιτωλικός     13-32     20
7. ΟΦΗ     22-43     19
8. ΑΕΛ     18-42     16

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass