Νταμπλ στις νίκες

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ (13:30) Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2021 12:02

Την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα της Super League 2 θέλει να συνεχίσει ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος στις 13:30 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης αντιμετωπίζει την ομάδα του Ο.Φ. Ιεράπετρας.


Παιχνίδι που διεξάγεται στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και οι «κυανόλευκοι» έχουν τον πρώτο λόγο για να επικρατήσουν και να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες.
Αναμφισβήτητα, η σημαντική νίκη στη Ρόδο επί του Διαγόρα με 1-0 άλλαξε την ψυχολογία των παικτών του Απόλλωνα και αυτός που περισσότερο μένει ευχαριστημένος είναι ο τεχνικός τους Κώστας Φραντζέσκος, που βλέπει βελτίωση σε όλα τα επίπεδα, ζητώντας παράλληλα να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και την πρέπουσα σοβαρότητα.
Από αγωνιστικής πλευράς δεν υφίστανται προβλήματα και στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή πρωινή προπόνηση, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γλύκος (Τ), Αστράς (Τ), Σκούπρας, Καρρίκι, Μόρας, Γκόλιας, Μπάλλας, Μπαλογιάννης, Λίταινας, Αθανασιάδης, Γκουντρουμπής, Ντα Κάμπο, Ομπράντοβιτς, Μπάμπης, Γιάκος, Νύκταρης, Μπαστιάνος, Χατζής, Τασιούλης, Τζοβάρας.
Εκτός έμειναν για διαφόρους λόγους οι: Γκέκας, Τάλισσον, Καμπέρης, Σούλτσε , Μπούσης, Λουκάς, Φρανσουά, Παυλής, Νούσιος, Παναγιώτου, Σέχου, Καλούσης και Γεωργακόπουλος.

 

Ο Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί σήμερα στη Φιλιππούπολη ο Ο.Φ. Ιεράπετρας, που από χθες το μεσημέρι βρίσκεται στη Θεσσαλική Πρωτεύουσα και προπονήθηκε στο γήπεδο Κουλουρίου.
Στην αποστολή ο προπονητής Τιμόθεος Καβακάς, που έχει παρακολουθήσει και αγώνες του Απόλλωνα πριν μεταβεί στην Κρήτη, συμπεριέλαβε τους: Ι. Πριόνα, Χρ. Αθανασόπουλο, Ι. Μανουσάκη, Α. Μασουέρο, Γ. Σμίλτο, Μ. Καψάλη, Γ. Ζήση, Ε. Χιντζίδη, Ο. Χατζητερζόγλου, Κ. Τεγούση, Β. Βογιατζή, Α. Φουάση, Δ. Γκίνη, Μπαράτα, Κ. Κούστα, Γ. Αποστολίδη, Ντάλα Κόστα, Μ. Ντούνη, Δ. Αρσενίδη και Γ. Τσιλιγγίρη.
Εκτός έμειναν οι: Χατζηπιρπιρίδης, Περδίκης, Αρναούτογλου, Κοτόπουλος, Γκεγκόλι, Παπαδάκης, Παπαδόπουλος και Λεμονής.

 

ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
Τον σημερινό αγώνα του Απόλλωνα με αντίπαλο τον Ο.Φ. Ιεράπετρας ορίστηκε να διευθύνει η 36χρονη αστυνομικός Ελένη Αντωνίου, η οποία κατάγεται από τη Θεσπρωτία, αλλά ανήκει στην ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και είναι διεθνής σε επίπεδο γυναικών από το 2014 (μαζί με τις δύο Λαρισαίες Ανδρομάχη Τσιοφλίκη και Αλεξάνδρα Δεληγιάννη συγκροτούν την τωρινή τριάδα των Ελληνίδων στον πίνακα της FIFA).
Η ρέφερι της αναμέτρησης στη Φιλιππούπολη θα σφυρίξει σήμερα για ένατη φορά σε επίπεδο Super League 2, ενώ προ διετίας διηύθυνε και τον νικηφόρο αγώνα του Απόλλωνα στη Σπάρτη (2-0).
Αξιοσημείωτο είναι ότι η κυρία Αντωνίου επιστρέφει στην ενεργό διαιτησία μετά από διάστημα δεκατριών μηνών, καθώς απείχε λόγω εγκυμοσύνης και της γέννησης του τρίτου παιδιού της.
Συνεργάτες θα έχει τους Λευτέρη Βογιατζή (Καρδίτσας), Θανάση Μπουρτζοβίτη (Κορινθίας), ενώ τέταρτος θα είναι Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Χαράλαμπος Κωστούδης (Μακεδονίας).

 

ΝTEΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Άκρως ενδιαφέρουσα προβλέπεται η 15η, εμβόλιμη, αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Οι τέσσερις ομάδες της πρώτης εξάδας παίζουν μεταξύ τους, ενώ ο πρωτοπόρος Εργοτέλης δίνει τοπικό ντέρμπι απέναντι στα Χανιά.
Μετά τη σπουδαία νίκη – με ανατροπή στις καθυστερήσεις – που σημείωσε στα Τρίκαλα, ο τέταρτος Ιωνικός περιμένει στη Νεάπολη τον τρίτο Διαγόρα που έρχεται από την ήττα-σοκ που γνώρισε στη Ρόδο από τον Απόλλωνα Λάρισας. Στα Πηγάδια, μετά τις εύκολες νίκες επί της Δόξας Δράμας, η πέμπτη Ξάνθη έχει πιο ψηλό εμπόδιο μπροστά της, καθώς υποδέχεται τον δεύτερο Λεβαδειακό που πήρε την αναμέτρηση κορυφής απέναντι στον πρωτοπόρο Εργοτέλη. Ο οποίος περιμένει στο Παγκρήτιο τα φορμαρισμένα Χανιά, με στόχο να παραμείνει στην πρώτη θέση.
Η έκτη Παναχαϊκή ταξιδεύει στην Άρτα για να αντιμετωπίσει την ουραγό ΑΕ Καραϊσκάκης, ενώ σημαντικό παιχνίδι για τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας είναι αυτό που θα γίνει στη Φιλιππούπολη, με τον Απόλλωνα Λάρισας να φιλοξενεί τον ΟΦ Ιεράπετρας. Στη Δράμα, τέλος, Δόξα και Τρίκαλα ευελπιστούν να αφήσουν πίσω τους τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, παίρνοντας… αποστάσεις από την τελευταία δυάδα.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Super League 2:
13:30 Νεάπολη Νίκαιας, Ιωνικός – Διαγόρας Ρόδου
13:30 Γήπεδο Φιλιππούπολης, Απόλλων Λάρισας – ΟΦ Ιεράπετρας
15:00 Δημοτικό Στάδιο Αγίων Αναργύρων, ΑΕ Καραϊσκάκης – Παναχαϊκή
15:00 Παγκρήτιο Στάδιο, Εργοτέλης – Χανιά
15:00 Γήπεδο ΓΣ Δόξα Δράμας, Δόξα Δράμας – Τρίκαλα
15:30 Ξάνθη «Arena», Ξάνθη – Λεβαδειακός

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Εργοτέλης     14αγ.     28
2. Λεβαδειακός     14    27
3. Διαγόρας Ρόδου     14    26
4. Ιωνικός    14    25
5. Ξάνθη    14    23
6. Παναχαϊκή     14    18
7. Χανιά    14    18
8. Τρίκαλα    14    15
9. Απόλλων Λάρισας     13    14
10. Δόξα Δράμας     13    11
11. ΟΦ Ιεράπετρας     14    10
12. ΑΕ Καραϊσκάκης    14     7

 

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 16ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Η διοργανώτρια ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων της 16ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League.
Οι αγώνες που δεν μεταδίδονται από την ΕΡΤ 3, θα προβάλλονται στα κανάλια ERTSPORTS της ψηφιακής πλατφόρμας ERTflix.
Αναλυτικά:
ΣΑΒΒΑΤΟ (20/3)
14:45 ΕΡΤ 3 Εργοτέλης – Α.Ε. Καραϊσκάκης
14:45 ERTSPORTS Αγυιά, Παναχαϊκή – Απόλλων Λ.
ΚΥΡΙΑΚΗ (21/3)
14:45 ΕΡΤ 3 Χανιά-Ξάνθη
14:45 ERTSPORTS 2 ΟΦ Ιεράπετρα– Ιωνικός
14:45 ERTSPORTS Λεβαδειακός-Τρίκαλα
14:00 ERTSPORTS 3 Διαγόρας– Δόξα Δράμας

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass