Αυτή η ομάδα δεν ήταν ΑΕΛ...

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ - ΕΛΠΙΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2021 21:03

Παιχνίδι παραμονής στην κατηγορία χαρακτηριζόταν το προχθεσινό εξ αναβολής ματς της ΑΕΛ στο στάδιο Αλκαζάρ και όμως η Λαμία κατάφερε να το κερδίσει με χαρακτηριστική άνεση.


Αυτό είναι που ενόχλησε περισσότερο τους χιλιάδες φίλους της ΑΕΛ, που είδαν μία ομάδα να μην μπορεί σε κανένα σημείο του αγώνα να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό, ενώ από την άλλη πλευρά υπήρχε και μία ομάδα που είχε ηρεμία στο παιχνίδι της, πέτυχε ένα γκολ και θα μπορούσε να σημειώσει περισσότερα εάν ο γκολκίπερ Ναγκί δεν πραγματοποιούσε τρεις τουλάχιστον σωτήριες αποκρούσεις.
Γενικά η Λαμία που κέρδισε μόνο με 1-0, σκορ που την αδικεί, ήρθε καλά «διαβασμένη» στη θεσσαλική πρωτεύουσα και αποφασισμένη σε έναν από τους πολλούς τελικούς που θα δώσει, να τον πάρει, όπερ και εγένετο.
Εμάς όμως μας ενδιαφέρει η ΑΕΛ και το ζητούμενο είναι πλέον αν υπάρχουν τα περιθώρια για να σωθεί, έστω και στο παραένα η ομάδα.
Δυστυχώς τα περιθώρια έχουν στενέψει και εμφανίσεις σαν την προχθεσινή, δεν δημιουργούν προσδοκίες για κάτι καλύτερο στη συνέχεια, έστω και αν υπάρχει ο χρόνος, για να το παλέψει η ομάδα και να αντιστραφεί το βαρύ κλίμα.
Αυτή πάντως που είδαμε δεν ήταν ΑΕΛ, δεν ήταν «η ομάδα που σαν σίφουνας σαρώνει και με δάφνες ο λαός την στεφανώνει».
Οι παλιότεροι που έζησαν μεγάλες στιγμές με την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και δύο Κυπέλλων Ελλάδος, απογοητεύθηκαν πλήρως από αυτό που έβλεπαν στην τηλεόραση και φυσικά δεν το πίστευαν.
Είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο παίκτες που αγωνίζονται σε μια ομάδα που έχει γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία της, να μην μπορούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις, να κάνουν αδικαιολόγητα λάθη και γενικότερα να είναι κατώτεροι των προσδοκιών.
Δικαιολογίες μπορούν να βρεθούν, όμως η πικρή αλήθεια είναι πως αυτή δεν ήταν η ΑΕΛ που ονειρεύονται οι χιλιάδες φίλοι της και όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, στον βαθμό που τους αναλογεί.
Με μία μόνο νίκη στα Γιάννενα και χωρίς νίκη στη φυσική της έδρα στο Αλκαζάρ, η ομάδα δεν μπορεί να πετύχει τον στόχο της παραμονής και αυτή είναι η πραγματικότητα.

 

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΑΕΛ
Το πρόγραμμα της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Superleague 1, 2020-2021, μέχρι την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, με την εκκρεμότητα στον ορισμό που υπάρχει στο Λαμία-ΑΕΛ, που όπως όλα δείχνουν πάει για Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, έχει ως εξής:
ΚΥΡΙΑΚΗ (28/02-24η αγ.)
17:15 ΑΕΛ - Παναιτωλικός
ΣΑΒΒΑΤΟ (06/03-25η αγ.)
15:00 ΟΦΗ - ΑΕΛ
ΤΕΤΑΡΤΗ (10/03)
Εξ αναβολής (21η αγ.):
Λαμία - ΑΕΛ
ΚΥΡΙΑΚΗ (14/03-26η αγ.):
19:00 ΑΕΛ - Ολυμπιακός

 

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ Ο ΖΙΖΙΤΣ
Με την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Νίκολα Ζίζιτς στο προχθεσινό εξ αναβολής παιχνίδι με τη Λαμία συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της Superleague 1, με Παναιτωλικό (εντός), ΟΦΗ (εκτός), Λαμία (εκτός), Ολυμπιακό Πειραιώς (εντός).
Ακόμα κίτρινη κάρτα είδαν οι Ντίνου Γκράουρ, Ματίας Ακούνια, και Μάνουελ Στίφλερ, ενώ στο όριο είναι ο Τιμ Σπαρβ με τον Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς με έξι κίτρινες κάρτες και ο Θεοχάρης Ηλιάδης που έχει τρεις.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στη Superleague 1 τη σεζόν 2020-2021, έχουν ως εξής:
7 Φιορίν Ντουρμισάι, 6 Τιμ Σπαρβ, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, 5 Νίκολα Τρούγιτς, 4 Αλέξης Μιχαήλ, Νίκολα Ζίζιτς 4, 3 Θεοχάρης Ηλιάδης, 2 Μανώλης Μπέρτος, Δημήτρης Πινακάς, Αντριάν Κολομπίνο, Νίκολα Γιακιμόφσκι, Ματίας Ακούνια, 1 Γιώργος Μαϊδανός, Αλέξανδρος Νικολιάς, Ματέο Μούζεκ, Σπύρος Γλυνός, Ούρος Τσόσιτς, Αντριάν Χουσίνο, Ανίς Μπεν Χατίρα, Ντίνου Γκράουρ και Μάνουελ Στίφλερ.

 

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΓΙΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ δικαιώθηκε στην υπόθεση του παλιού ποδοσφαιριστή της, Νίκου Αραμπατζή, που έχει αγωνιστεί στην ΠΑΕ ΑΕΛ, επί προεδρίας Κώστα Πηλαδάκη και Βαγγέλη Πλεξίδα και ζητούσε επιβολή ποινών στους «βυσσινί». Ο Νίκος Αραμπατζής είχε προσφύγει στο Διαιτητικό δικαστήριο ζητώντας επιβολή ποινών στην ΠΑΕ ΑΕΛ για οφειλές. Η απόφαση δικαιώνει την ΠΑΕ ΑΕΛ και απορρίπτει την αίτηση του Νίκου Αραμπατζή.
Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού δικαστηρίου:
«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις. Συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων την από 18.12.2020 αίτηση του Νικολάου Αραμπατζή, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, και την από 04.02.2021 πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ. Απορρίπτει την αίτηση, δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την πρόσθετη παρέμβαση».

 

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΠΑΕ ΑΕΛ

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΛΑΥΔΑΡΙΑΣ - ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΤΣΑΡΑΣ

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν χθες στην ΠΑΕ ΑΕΛ, μία ημέρα μετά την ήττα από τη Λαμία με 1-0. Συγκεκριμένα, ειδοποιήθηκε ο συνεργάτης του ΤΖιανλούκα Φέστα, ο Ανδρέας Λαυδαριάς, πως δεν συνεχίζει στους «βυσσινί» και λίγο μετά, σύμφωνα με πληροφορίες υπέβαλε την παραίτησή του ο συνεργάτης του κ. Φέστα, ο Κώστας Κατσάρας.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass