Η ΟΜΑΔΑ ΦΑΣΟΥΛΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΗ ΡΕΝΤΖΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

«Το μέλλον του μπάσκετ αρχίζει εδώ και τώρα»

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ» - ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2021 21:21

«Το μέλλον του μπάσκετ αρχίζει εδώ και τώρα» αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του υποψήφιου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας, Ευθύμη Ρεντζιά, προς τα σωματεία της Λάρισας με τα οποία συνομίλησε ως συνοδοιπόρος με τον Παναγιώτη Φασούλα,

έχοντας δίπλα του τους συνυποψήφιους προέδρους Ενώσεων τον Κώστα Νικάκη (πρόεδρος ΕΣΚΑΒΔΕ) και τον Λάζαρο Σαββίδη (πρόεδρος ΕΚΑΣΔΥΜ) ενώ παρών ήταν και ο παλαίμαχος διεθνής παίκτης του μπάσκετ (έγραψε σελίδες δόξας με τον Ηρακλή αρχικά και αργότερα με την ΑΕΚ) Δημήτρης Παπαδόπουλος (επίσης συνυποψήφιος), αλλά και μία παρουσία-έκπληξη, αυτή του Τάσου Τριανταφύλλου, που θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό των Παναγιώτη Φασούλα και Ευθύμη Ρεντζιά.
Ο παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ και δις πρωταθλητής Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα -ενώ με την Εθνική έχει δύο συμμετοχές σε Μουντομπάσκετ και τέσσερις σε Ευρωμπάσκετ- τόνισε ότι οι ομάδες γράφουν ιστορία και πιστεύει ότι μόλις αναλάβουν τη διοίκηση της ΕΟΚ, θα γράψουν ιστορία και θα βάλουν τον θεμέλιο λίθο για να ξαναγυρίσει η εθνική μπάσκετ στα μετάλλια. Να γράψει ανάλογη ιστορία όπως το 1987 και το 2005 που έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Οι ομιλητές στάθηκαν στο σημαντικό κομμάτι της ψηφιοποίησης της ομοσπονδίας για να σταματήσει η ταλαιπωρία που υφίστανται τα σωματεία. Σημαντικό μέρος του χρόνου της συζήτησης αναλώθηκε στο θεσσαλικό μπάσκετ με παραδείγματα για τον τρόπο ανάπτυξής του.
Μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί επίσης στα αναπτυξιακά προγράμματα και στον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να λειτουργούν τα σωματεία σε όλη την Ελλάδα.
Ζήτησε απ’ όλους συμμετοχή στην επόμενη μέρα του αθλήματος λέγοντας: «Δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτήν την προσπάθεια . Έχουμε μαζί μας τους ανθρώπους των σωματείων που συναντάμε σε κάθε περιοχή και μέσα από τις συζητήσεις μαζί τους, κατανοούμε καλύτερα τι μας περιμένει και πώς μπορούμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον στο άθλημα που αγαπάμε».


Ο ΤΑΣΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Λίγα λόγια για τον Λαρισαίο υποψήφιο Τάσο Τριανταφύλλου που θα είναι υποψήφιος με την ομάδα Φασούλα: Γεννήθηκε στη Λάρισα στις 27 Ιουνίου 1961. Τελείωσε το 2ο Λύκειο Λάρισας το 1979 και αποφοίτησε από το Οικονομικό Τμήμα της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1985. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και διετέλεσε Πρόεδρος της Τριμελούς Επιτροπής Έγκρισης Αδειών Λογιστή – Φοροτεχνικού Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας.
Αθλητής στα τμήματα υποδομής στον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας (ΓΣΛ), αθλητής και ιδρυτικό μέλος του Αθλητικού Ομίλου ΑΣΤΕΡΑΣ Λάρισας. Από το 1993 έως το 2015 μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας (ΑΕΛ) – Ερασιτεχνικό Σωματείο από τις θέσεις του Προέδρου, του Γενικού Γραμματέα και του Ταμία σε διαφορετικές θητείες, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης και ως σήμερα παραμένει ενεργό μέλος του σωματείου. Από το 2006 έως και το 2015 Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας (ΕΣΚΑΘ). Από τον Οκτώβριο του 2019 μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ε.Α.Κ. Λάρισας.

 

ΣΤΑ ΓΝΩΡΙΜΑ ΛΗΜΕΡΙΑ
Πριν τη συνάντηση με τα σωματεία ο Ευθύμης Ρεντζιάς πήγε στα γνώριμα λημέρια της Περιφέρειας Θεσσαλίας όπου συναντήθηκε με τον διάδοχό του στην Αντιπεριφέρεια Αθλητισμού, Νίκο Λιούπα, με τον οποίο έχουν άριστη συνεργασία. Ο Νίκος Λιούπας τού ευχήθηκε καλή επιτυχία και ελπίζει σε μια εποικοδομητική συνεργασία με την ΕΟΚ μετά τις εκλογές.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass