Φιλικό για χρήσιμα συμπεράσματα

*Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟ ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ - ΘΕΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ WASHINGTON

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2021 20:10

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο τεχνικός της ΚΑΕ Λάρισας Νίκος Παπανικολόπουλος, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη στο Ιβανώφειο, με αντίπαλο τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Οι «κυανόλευκοι» λοιπόν αντιμετώπισαν τον «Γηραιό» που πρόσφατα

έμεινε δίχως προπονητή και ο κ. Παπανικολόπουλος από την πλευρά του, είδε καλά στοιχεία στο ανεπίσημο θετικό ντεμπούτο τού DeVaughn Washington.
Ο κόουτς τον υπολογίζει κανονικά στην επανέναρξη του «μαραθωνίου», ενώ προσπαθεί να διατηρήσει τους πάντες σε εγρήγορση, διότι η παύση των αγώνων ήταν για αρκετό χρονικό διάστημα, αφού διεξήχθησαν οι «μάχες» του Κυπέλλου και οι τελευταίες δοκιμασίες της Εθνικής ομάδας, εκεί όπου βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης.
Σύμφωνα με τα στατιστικά του ματς, ο Washpun ήταν δραστήριος, ενώ οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου της ομάδας έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν έπαιρναν πολλά λεπτά στον «μαραθώνιο». Οι δύο αντίπαλοι συμφώνησαν να μην υπάρξει σκορ στο φιλικό.
*Στη Θεσσαλονίκη για το φιλικό με τον Ηρακλή BC ταξίδεψε και ο Θ. Ριζούλης, ο οποίος δεν χάνει κανένα παιχνίδι της ομάδας είτε εντός είτε εκτός έδρας.
ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε αλλαγές στο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League, μία από αυτές αφορά και τη Λάρισα ΚΑΕ που δοκιμάζεται στην έδρα της με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά:
* Η αναμέτρηση Λάρισα – ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, αντί για την Κυριακή 28/2 που είχε αρχικά οριστεί, με ώρα έναρξης τις 17:00 στο ΕΑΚ Νεάπολης και θα μεταδοθεί Live τηλεοπτικά από το ERT FLIX ΕΡΤ SPORTS 2.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass