ΗΛΙΑΣ ΚΑΦΦΕΣ:

Αναβάθμιση του στίβου μέσα από τα νέα έργα

*Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑ» *ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2021 20:01

Ικανοποίηση και ενθουσιασμός επικρατεί στα σωματεία στίβου της Θεσσαλίας και ειδικότερα της Λάρισας μετά την ψήφιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο δύο προγραμματικών συμβάσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας με το Ελληνικό Δημόσιο-Υπουργείο Πολιτισμού

και Αθλητισμού-Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που αφορούν το ιστορικό γήπεδο της Λάρισας, το Αλκαζάρ, συνολικού ύψους 1.418.132 ευρώ.
Οι συμβάσεις αφορούν σε δύο έργα. Το πρώτο αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση νέου ελαστικού τάπητα στίβου, νέου αθλητικού εξοπλισμού με πιστοποίηση της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου (IAAF) και άλλες οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες για τη συνολική ανακαίνιση - αναβάθμιση της εγκατάστασης του κεντρικού σταδίου και της αίθουσας χειμερινού στίβου του Ε.Α.Κ. Λάρισας με προϋπολογισμό 898.132,00 ευρώ.
Το δεύτερο έργο αφορά την ανακαίνιση του βοηθητικού χώρου του κεντρικού σταδίου με έκταση 7.000,00 τ.μ. Ολόκληρη η παραπάνω έκταση θα διαμορφωθεί έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα νέο γήπεδο το οποίο θα λειτουργεί ως χώρος προπόνησης για τις ανάγκες των αθλητών του στίβου με την ταυτόχρονη προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού με προϋπολογισμό 520.000,00 ευρώ.
«Μετά την ψήφιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο των προγραμματικών συμβάσεων για την ανακατασκευή του κεντρικού σταδίου Αλκαζάρ όπου θα αντικατασταθεί πλήρως το ταρτάν, καθώς και θα εξοπλιστεί με όλο τον απαιτούμενο σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό αισθάνομαι την υποχρέωση να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας στον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό που έβαλε την «αθλητική του σφραγίδα» σε ένα ακόμα μεγάλο αθλητικό έργο της Θεσσαλίας» τόνισε χθες στην «Ελευθερία» ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Ηλίας Καφφές και συνέχισε λέγοντας: «Τα έργα αυτά θα αποδώσουν πολλά οφέλη σε σύντομο χρονικό διάστημα χάρη στη μόνιμη συνέργεια της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη διοργάνωση Πανελληνίων πρωταθλημάτων στίβου κάθε καλοκαίρι στη Λάρισα, από τότε που ανέλαβε περιφερειάρχης ο Κώστας Αγοραστός, καθώς και μεγάλων μαζικών αθλητικών αγώνων εντός και εκτός σταδίου και από την πλευρά μας θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συνέχιση αυτής της κοινής μας διαδρομής για το καλό της πόλης μας, των επαγγελματιών και γενικότερα του κλασικού αθλητισμού. Με τα έργα αυτά η προσπάθειά μας πλέον θα κινηθεί και σε διεθνές επίπεδο».
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass