Τα περιθώρια στενεύουν

Η ΑΕΛ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ - ΑΥΡΙΟ ΘΕΛΕΙ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2021 21:11

Μετά το χθεσινό διπλό που έφερε η Λαμία στη Ριζούπολη με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, τα περιθώρια στενεύουν ακόμα περισσότερο για την ΑΕΛ, που πρέπει να δώσει σκληρή μάχη προκειμένου να παραμείνει στη Super League 1.


Οι «βυσσινί» γνωρίζουν πλέον πως στα έξι εναπομείναντα παιχνίδια πρέπει να κάνουν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και να παλέψουν μέχρι το τέλος, για να διεκδικήσουν την παραμονή στην κατηγορία.
Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, κάθε παιχνίδι θα είναι και ένας τελικός, αλλά ελπίδες υπάρχουν και τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη.
Αύριο οι «βυσσινί» θα παίξουν στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και είναι ξεκάθαρο πως θέλουν πάση θυσία το νικηφόρο αποτέλεσμα, σε ένα πολύ κρίσιμο για τη συνέχεια παιχνίδι του πρωταθλήματος.
Από αγωνιστικής πλευράς, χθες ο τεχνικός της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα δοκίμασε διάφορα σχήματα, όπως 3-5-2, 4-2-3-1 και 4-4-2, βγάζοντας τα συμπεράσματα που ήθελε.
Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 11 το πρωί στο στάδιο Αλκαζάρ και εν συνεχεία η αποστολή που θα συγκροτηθεί θα αναχωρήσει για την Πρωτεύουσα.
Να σημειώσουμε πως στην αυριανή αναμέτρηση δε θα αγωνιστεί ο Ντουρμισάι, ο οποίος εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

 

Δ.Σ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ
Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όρισε Διοικητικό Συμβούλιο για την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Το Δ.Σ. της Super League θα απασχολήσουν, μεταξύ άλλων, η κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ, καθώς και οι κακοί αγωνιστικοί χώροι σε κάποια από τα γήπεδα της ανώτατης επαγγελματικής κατηγορίας.
Ακόμη, το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η συμμετοχή στη δοκιμαστική - πιλοτική τροποποίηση του Κανόνα 3 των Κανόνων του Παιχνιδιού (Εγκύκλιος IFAB 21/18-12-2020 - αλλαγή ποδοσφαιριστή λόγω διάσεισης), η ανανέωση μίσθωσης των γραφείων του συνεταιρισμού και μία επιστολή του προέδρου της Επιτροπής Παρατηρητών.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass