Κατασκευή δύο γηπέδων 7x7 σε Δαμάσι και Αργυροπούλι

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ-ΚΟΚΟΥΡΑ

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2021 20:05

Την κατασκευή δύο νέων αθλητικών εγκαταστάσεων και ειδικότερα την αποδοχή της πρότασης του Δήμου Τυρνάβου για ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2020 της κατασκευής δύο γηπέδων 7Χ7 σε Δαμάσι και Αργυροπούλι και της αντικατάστασης χλοοτάπητα στα δύο γήπεδα 5Χ5 στον Τύρναβο, συζήτησαν ο υφυπουργός Αθλητισμού με τον δήμαρχο Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα κατά τη διάρκεια επίσκεψης του δεύτερου στον πρώτο.


Εκτός από αυτά τα έργα συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν τις αθλητικές υποδομές του Δήμου Τυρνάβου και ο δήμαρχος Τυρνάβου επισήμανε την αναγκαιότητα παρεμβάσεων σε συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις.
Μάλιστα, ο Υφυπουργός με τον Δήμαρχο συζήτησαν και τις δράσεις που αφορούν αθλητικές εγκαταστάσεις από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», όπως και τη λειτουργία της πλατφόρμας «ΠΕΛΟΠΑΣ».
Τέλος, οι δύο άνδρες επιβεβαίωσαν για ακόμα μία φορά τόσο τις άριστες υπάρχουσες σχέσεις, όσο και τη δεδομένη διάθεση για συνέχιση και εμπέδωση της συνεργασίας στο μέλλον.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass