Δοκιμάζεται στη Νίκαια ο Απόλλων Λάρισας

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΙΩΝΙΚΟ (15:00) - ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΟΥΣΗ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2021 14:16

Σκληρή δοκιμασία περιμένει σήμερα τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, αγωνίζεται στις 15:00 στη Νίκαια, στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης (ERTSPORTS 4), κόντρα στον ισχυρό Ιωνικό που βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, με στόχο να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση.


Η πρώτη φετινή νίκη την περασμένη Τετάρτη στο AEL FC ARENA επί του Καραϊσκάκη με 3-0 και το γεγονός πως η ομάδα απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, κάτω από τις οδηγίες του Γιάννη Τσακμακίδη, χαροποίησε τους «κυανόλευκους», που βλέπουν πως το κακό ξεκίνημα ανήκει ίσως στο παρελθόν και προφανώς, έρχονται καλύτερες ημέρες.
Σήμερα θα είναι και η «πρώτη» του Κώστα Φραντζέσκου στον πάγκο της λαρισινής ομάδας, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια παρουσίας του στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην προπονητική του καριέρα και επειδή επέλεξε μία ομάδα από τον κάμπο για το καινούριο αυτό ξεκίνημα, περιμένουμε να δούμε πώς θα φτάσει στον δρόμο των επιτυχιών που είχε και ως ποδοσφαιριστής.
Κατά τα άλλα, στη χθεσινή πρωινή προπόνηση τρομερά άτυχος στάθηκε ο Μιχάλης Μπούσης, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξί του πόδι και εκφράζονται φόβοι ακόμη και για κάταγμα. Στη διάθεση του προπονητή τους θα είναι ο Χατζής που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού το οποίο αντιμετώπιζε, αλλά και ο νεοαποκτηθέντας Ντα Κάμπο.
Μετά το τέλος αυτής, ο τεχνικός κ. Κώστας Φραντζέσκος ανακοίνωσε την αποστολή επιλέγοντας τους εξής ποδοσφαιριστές, γι’ αυτό το παιχνίδι: Tallison (Τ), Αστρά (Τ), Σκούπρα, Καρρίκι, Γκόλια, Γιάκο, Μόρα, Μπαστιάνο, Μπάλλα, Χατζητερζόγλου, Τασιούλη, Λίταινα, Αθανασιάδη, Μπαλογιάννη, Μπάμπη, Λουκά, Νύκταρη, Καμπέρη, Χατζή και Ντα Κάμπο.
Εκτός έμειναν οι Γλύκος, Τζοβάρας, Νούσιος, Παναγιώτου, Γκουντρουμπής, Μπούσης, Μπρέμπος, Καλούσης, Φρανσουά, Παυλής, Γεωργακόπουλος, Ζαχόπουλος, όπως επίσης και οι νεοαποκτηθέντες Νεμάνια Ομπράντοβιτς, Νέστορας Γκέκας.
Η αποστολή κατέλυσε χθες στο ξενοδοχείο «Λήδρα Μάριοτ» στην Αθήνα, όπου εκεί βρίσκονται και οι ομάδες του Άρη και του Ν.Π.Σ. Βόλου για τους σημερινούς αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος.

 

Ο ΙΩΝΙΚΟΣ
Με προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ιωνικού.
Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοινώθηκε η αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνεται και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Δημήτρης Κοτσώνης. Εκτός είναι ο Ανδρέας Βλαχομήτρος, που ακολουθεί μέρος της προπόνησης και ο Σπύρος Φουρλάνος, ο οποίος χθες υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο (ρήξη πρόσθιου χιαστού). Ο χρόνος απουσίας του από τα γήπεδα, υπολογίζεται σε 6 με 7 μήνες.
Οι 21 ποδοσφαιριστές, που ανακοίνωσε ο Δημήτρης Σπανός: Αναγνωστόπουλος, Γκίνης, Τσιριγώτης, Κύργιας, Φαζός, Κοτσώνης, Μουστάκης, Σινγκ, Ομάρ, Παπαγεωργίου, Γκοτσούλιας, Νιάσε, Κόρμπος, Φρανκ - Ερίκ Τιεντσέ, Ρόλε, Μπρίτο, Πλατέλλας, Κουϊρουκίδης, Μάναλης, Ματσούκας και Κάστρο.

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗ
Ο Ευστράτιος Μαχαίρας από την Ένωση Αθηνών, θα είναι ο διαιτητής στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Ιωνικό, για την 7η αγωνιστική της Super League 2. Όμως άλλαξε ο ένας εκ των συνεργατών του κι έτσι αντί του κ. Τσολακίδη (Αθηνών), θα είναι ο κ. Κων/νος Κωνστάντιος (Εύβοιας), 2ος επόπτης ο κ. Σταύρογλου (Αθηνών), 4ος θα είναι ο κ. Βλάχος (Αν. Αττικής) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Παπουτσέλης (Λέσβου).
*Αλλαγή διαιτητή είχαμε και στον σημερινό αγώνα Α.Ε. Καραϊσκάκης-Α.Ο. Ξάνθης, όπου ο κ. Παναγιώτης Κάδδας θα είναι ο «άρχοντας» της αναμέτρησης στη θέση του αρχικά ορισθέντα κ. Μελτζανίδη (Ημαθίας).

 

ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ
Εντός έδρας υποχρεώσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 7ης -εμβόλιμης- αγωνιστικής της Super League 2 για τις τρεις ομάδες που προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα.
Ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός του Σωτήρη Αντωνίου υποδέχεται τον Ο.Φ. Ιεράπετρας που ακόμη αναζητά το πρώτο φετινό του «τρίποντο». Τρίκαλα και Ιωνικός, που ακολουθούν έχοντας έναν βαθμό λιγότερο από τους Βοιωτούς, φιλοξενούν τον Εργοτέλη -των 2/2 νικών εκτός έδρας- και τον Απόλλωνα Λάρισας που έρχεται από την πρώτη φετινή του επιτυχία αντίστοιχα.
Ο αήττητος Διαγόρας περιμένει στη Ρόδο τα Χανιά που μετρούν τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ταξίδια τους, η ΑΕ Καραϊσκάκης -με νέο προπονητή τον Γιάννη Μάγγο- θα ψάξει την πρώτη φετινή της νίκη, καθώς αντιμετωπίζει την Ξάνθη στην Άρτα, ενώ η Δόξα θα προσπαθήσει να φτάσει στη δεύτερη διαδοχική επιτυχία καθώς κοντράρεται με τη φιλόδοξη Παναχαϊκή στη Δράμα.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Super League 2:
14:00 Τρικάλων, Τρίκαλα – Εργοτέλης (ERTSPORTS 3)
14:00 Δημοτικό Ρόδου, Διαγόρας – Χανιά (ERTSPORTS 5)
15:00 Αγίων Αναργύρων, ΑΕ Καραϊσκάκης – Α.Ο. Ξάνθης (ERTSPORTS 2)
15:00 Νεάπολης Νίκαιας, Ιωνικός – Απόλλων Λ. (ERTSPORTS 4)
15:00 Δόξας Δράμας, Δόξα Δράμας – Παναχαϊκή (ΕΡΤ 3)
15:00 Λιβαδειάς, Λεβαδειακός – Ο.Φ.Ιεράπετρας (ERTSPORTS)

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λεβαδειακός     6 αγ.    12
2. Τρίκαλα     6    11
3. Ιωνικός    6    11
4. Διαγόρας Ρόδου     6    10
5. Παναχαϊκή     6    9
6. Εργοτέλης     5    9
7. Ξάνθη    5     6
8. Χανιά     6    6
9. Απόλλων Λ.     6    5
10. ΟΦ Ιεράπετρας     6    3
11. ΑΕ Καραϊσκάκης     6    3
12. Δόξα Δράμας     4    3

 

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων της 8ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 ανακοίνωσε η διοργανώτρια.
Οι αγώνες που δεν μεταδίδονται από την ΕΡΤ 3, θα προβάλλονται στα κανάλια ERTSPORTS της ψηφιακής πλατφόρμας ERTflix.
Αναλυτικά:
ΣΑΒΒΑΤΟ (13/02)
14:45    ΕΡΤ3 Α.Ο.     Ξάνθης– Τρίκαλα
14:45     ERTSPORTS     Χανιά – Ο.Φ.Ιεράπετρας

ΚΥΡΙΑΚΗ (14/2)
14:45     ERTSPORTS 2    Ιωνικός– ΑΕ Καραϊσκάκης
14:45     ERTSPORTS 3    Απόλλων Λ. – Δόξα Δράμας
14:45     ERTSPORTS 4    Εργοτέλης– Διαγόρας 1905
14:45     ΕΡΤ 3     Παναχαϊκή- Λεβαδειακός

 

Ενισχύθηκε με τον Ομπράντοβιτς

ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΓΚΕΚΑΣ

Έναν παλιό γνώριμο των ελληνικών γηπέδων της Β’ Εθνικής έφερε ο Απόλλων Λάρισας.
Συγκεκριμένα, ο Νεμάνια Ομπράντοβιτς αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της λαρισινής ΠΑΕ. Ο Σέρβος επιθετικός αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στο Ουζμπεκιστάν με τη φανέλα της Neftchi Fergana. Παλαιότερα ο 31χρονος φορ αγωνίστηκε στις εξής ομάδες: Ραντ, Τσουκαρίτσκι, Ιντίγια, Βόζντοβατς, Προλέτερ Ζρένιανιν (Σερβία), Χόνκα (Φινλανδία) και Κισβάρντα (Ουγγαρία).
Στη χώρα μας ο Ομπράντοβιτς βρέθηκε από το 2014 έως το 2017 και κατάφερε να αγωνιστεί σε Λαμία (4 συμμετοχές), Κέρκυρα (6 συμμετοχές) και Αχαρναϊκό (34 ματς, εννιά γκολ).
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση μίας ακόμα σπουδαίας μεταγραφής.
Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, θέλοντας να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ο Απόλλωνας και κατόπιν της σύμφωνης άποψης του νέου τεχνικού κ. Κώστα Φραντζέσκου, συμφώνησε με τον υψηλόσωμο Σέρβο επιθετικό Nemanja Obradovic.
O Obradovic που έχει ύψος 1.89 (84 κιλά) έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του εξωτερικού (μεταξύ αυτών οι Rad Belgrad, Vozdovac, Cwkaricki, Metalurg Donetsk, Kisuarda, Spartak Subotica, Indija), ενώ είχε παίξει και στην ελληνική Super League 1 με τη φανέλα της Κέρκυρας το 2014 και της Λαμίας, το πρώτο εξάμηνο του 2015.
Γεννήθηκε στις 29 Μαΐου 1989 στο Βελιγράδι, παίζει τόσο σαν σέντερ φορ, όσο και σαν «κρυφός» κυνηγός, αλλά και στις πτέρυγες της επίθεσης.
Πρόκειται για έναν αρκετά δυνατό επιθετικό που δύσκολα μπορεί αντίπαλος αμυντικός να τον εκτοπίσει, ενώ δείχνει δεινότητα και στο σκοράρισμα.
Όλοι στον Απόλλωνα θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Nemanja θα μας βοηθήσει αρκετά ώστε να πετύχουμε τον στόχο στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Ο Obradovic που βρίσκεται ήδη στη Λάρισα, θα αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα μας, ενώ στα γραφεία του Απόλλωνα, τον καλωσόρισε και τον παρουσίασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Λιότσιος. Θα φορά τη φανέλα με το Νο 25.
O Obradovic προέρχεται από αγωνιστική εγρήγορση με την Indija στη λίγκα της Σερβίας, όπου είναι τέταρτη στη βαθμολογία».
*Εν τω μεταξύ, σε γνώριμα… λημέρια επέστρεψε ο Καρδιτσιώτης γκολκίπερ Νέστορας Γκέκας, ο οποίος συμφώνησε με τον Απόλλωνα και απλώς δεν εκδόθηκε το δελτίο για τη σημερινή αναμέτρηση.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass