Ο αθλητισμός στη μάχη του Covid-19

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2021 20:50

Στους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα λόγω της πανδημίας, η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης δημιούργησε ένα πρόγραμμα φιλικών αγώνων με την ονομασία «Together We Fight against COVID-19» που στόχο έχει να

συνδράμει στην προσπάθεια που καταβάλει η Πολιτεία για την ενίσχυση του Συστήματος Υγείας, την έμπρακτη στήριξη όσων έχουν ανάγκη, καθώς και την ανάδειξη εκείνων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης δηλαδή των γιατρών, των νοσηλευτών και όλου του προσωπικού των νοσοκομείων της χώρας μας.

Από την προσπάθεια αυτή δεν θα μπορούσε να λείψει η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ που χθες στο ΣΕΦ ήταν καλεσμένη του Ολυμπιακού. Πριν τον φιλικό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων δόθηκε δωροεπιταγή στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για αγορά υγειονομικού υλικού από τον κορυφαίο Λαρισαίο διεθνή μπασκετμπολίστα όλων των εποχών που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Βασίλη Σπανούλη και τον Λαρισαίο γενικό διευθυντή μάρκετινγκ του Ολυμπιακού Νίκο Λεπενιώτη στον διοικητή του Νοσοκομείου Λάρισας Γρηγόρη Βλαχάκη (σε δηλώσεις του εγκωμίασε το φιλανθρωπικό έργο τους αδελφούς Αγγελόπουλου), ενώ λίγο αργότερα παραδόθηκε μία ακόμα στον διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής Φίλιππο Τρυποσκιάδη, που την παρέλαβε για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Τέλος, βραβεύτηκε για τη συμμετοχή της η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ στο πρόσωπο του μεγαλομετόχου Θεόδωρου Ριζούλη από τον διευθυντή μάρκετινγκ του Ολυμπιακού, Νίκο Λεπενιώτη.
Πριν τον αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τριών υγειονομικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας που έχασαν τη ζωή τους, της Αναστασίας Παρακευούδη και των Τηλέμαχου Ζαφειρίδη και Θεόδωρου Χατζόπουλου.
Ο αγώνας πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού ήταν αρκετά... φιλικός για τη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ με τον τεχνικό Νίκο Παπανικολόπουλο να μην έχει στη διάθεσή του τους Αμερικανούς Ρας, Μπράουν και Σμιθ που πήραν άδεια μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση στην Πάτρα με τον Προμηθέα (η λαρισινή ομάδα γνώρισε την ήττα με 81-63).
Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 89-61 υπέρ των «ερυθρολεύκων».
Τα δεκάλεπτα: 17-19, 48-33, 70-52, 89-61.
ΚΑΕ Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Νικολαΐδης 6, Λαρεντζάκης 7 (1), Μάρτιν 6, Ζαν Σαρλ 9 (1), ΜακΚίσικ 9 (1), Χάρισον 5 (1 τρίποντο, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Χαραλαμπόπουλος 14 (3/4 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Κολοβέρος 11 (1), Σκουλίδας (3 ασίστ), Τζένκινς 2, Έλις 8 (4/4 δίποντα, 3 ριμπάουντ), Χρηστίδης 13 (3/3 δίποντα, 6/8 βολές).
KAE Λάρισα (Παπανικολόπουλος): Γουόσπαν 7, Μούρτος 9 (1), Σπυρόπουλος 8 (1), Παπαδάκης 9 (0/4 τρίποντα, 5 ασίστ, 5 λάθη), Γκόρντον 7 (6 ριμπάουντ), Μόσιαλος, Κώττας 5, Καμάρας 9 (3/6 τρίποντα), Τσιούλκας, Καμπερίδης 7 (1).
* Πέραν αυτών, παρέδωσαν στη Δήμητρα Καλαντώνη, πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο της ΑΜΚΕ «ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ», 3.000 μάσκες για τις ανάγκες του προσωπικού του Οργανισμού. Εξάλλου, στη μνήμη των 21 θυμάτων της Θύρας 7, ο Γιώργος Πρίντεζης, παρέδωσε στον Ηλία Γουζούαση, διοικητή του Τζάνειου Νοσοκομείου, στο οποίο και είχαν μεταφερθεί εκείνες τις δύσκολες ώρες τα περισσότερα από τα θύματα, μάσκες μίας χρήσης για τις ανάγκες του προσωπικού του νοσοκομείου.

Του Σωτ. Κέλλα 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass