Φέστα: Πιστεύω στην παραμονή…

*«ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ» *ΤΡΙΠΛΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΕΙΠ, ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2021 21:05

Τριπλή δικαστική μάχη ετοιμάζεται να δώσει η ΠΑΕ ΑΕΛ για να γίνει το παιχνίδι Λαμία-ΑΕΛ και οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Σήμερα η ΑΕΛ θα καταθέσει αίτηση στην Επιτροπή Ιδιότητας-Μετεγγραφών

Ποδοσφαιριστών, ώστε να πετύχει την ανάκληση της απόφασης ανάκλησης των δελτίων των νεοαποκτηθέντων παικτών της λαρισινής ομάδας. Παράλληλα σήμερα θα καταθέσει ένσταση στον αθλητικό δικαστή για κακή εφαρμογή του κανονισμού στη μη διεξαγωγή του αγώνα της 6ης Φεβρουαρίου Λαμίας-ΑΕΛ.

Επίσης η ΑΕΛ θα κάνει έφεση και στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. για την αρχική απόφαση της Ε.Ι.Π. για ανάκληση των δελτίων των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών.
Και οι τρεις αποφάσεις είναι κρίσιμες, με κυριότερη την ανάκληση από την Ε.Ι.Π. της απόφασης ανάκλησης των δελτίων των νεοαποκτηθέντων παικτών.
Χρονικά η υπόθεση είναι πιθανό να τελεσιδικήσει μέχρι τα μέσα Μαρτίου, κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΛ παράλληλα με τις αγωνιστικές μάχες θα δίνει και δικαστικές.
Η ομάδα χθες προπονήθηκε κανονικά και ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα, με τον οποίο μιλήσαμε χθες μας είπε ότι αυτήν τη στιγμή τον ενδιαφέρει άμεσα να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, να αγωνιστούν κανονικά κόντρα στην ΑΕΚ. Τόνισε ότι αν συμβεί αυτό πιστεύει στην παραμονή, ενώ παράλληλα θα πρέπει να συνδυαστεί και με τη διεξαγωγή του αγώνα Λαμία-ΑΕΛ που δεν έγινε το περασμένο Σάββατο..
Ο προπονητής έχει ρίξει το βάρος στην προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τη ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (14 Φεβρουαρίου) καθώς η ΑΕΛ θα πρέπει να «ερωτευτεί» επιτέλους τη νίκη που θα της δώσει ψυχολογικά αποθέματα για τα τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου και για τα πλέι άουτ.
ΧΘΕΣ Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Χθες έφτασε στην ΠΑΕ ΑΕΛ η τραπεζική ενημέρωση για το σφράγισμα της επιταγής που είχε ως αποτέλεσμα την ανάκληση των δελτίων των νεοαποκτηθέντων. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί, για να μην υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία για το «στήσιμο» της ανακλήσεως των δελτίων από την Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, το επίσημο έγγραφο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, με το οποίο η ενημέρωση της τράπεζας για τη σφράγιση της επιταγής που έγινε στις 28/1/2021, έγινε μόλις σήμερα 8/2/2021 και προ ολίγης ώρας, δηλαδή μετά από 10 ημέρες και οπωσδήποτε 2 ημέρες μετά από την κατάπτυστη απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών και ενώ η νομική υπηρεσία της Ε.Π.Ο. και η Ε.Ι.Π. γνώριζαν ότι από τις 2/1/2021 έχει εκδοθεί νομοθετική διάταξη περί του ότι αναστέλλεται η πληρωμή επιταγών, όλων των εταιρειών κατά 75 ημέρες, ανεξάρτητα εάν αυτές είναι σε αναστολή λειτουργίας ή όχι».

Του Σωτ. Κέλλα 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass