Ο Φραντζέσκος νέος τεχνικός του Απόλλωνα

*ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2021 21:21

Ο Κώστας Φραντζέσκος είναι ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, που αντικαθιστά τον Γιάννη Μάγγο. Χθες συμφώνησε με τη Διοίκηση της λαρισινής ομάδας και από αύριο πιάνει δουλειά, ενώ σήμερα εκτός απροόπτου, καθώς δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τους «κυανόλευκους», λογικά θα βρεθεί στο «AEL FC ARENA», για να παρακολουθήσει τον αγώνα Απόλλων Λάρισας-Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Ανακοινώθηκε λοιπόν από τον Απόλλωνα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Κώστα Φραντζέσκο που αναλαμβάνει για πρώτη φορά, ως πρώτος προπονητής. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας μετά από λεπτομερή έρευνα και αφού εξέτασε αρκετές περιπτώσεις γνωστών προπονητών, κατέληξε, βάσει των όσων επιθυμούσε για την όσο καλύτερη επιλογή της, σε έναν αρκετά γνωστό και ανερχόμενο τεχνικό του ελληνικού ποδοσφαιρικού χώρου. Ο άνθρωπος με το ήθος και το κύρος, που άπαντες συμφωνούν, αυτός που ανέδειξε όλους τους νέους παίκτες που παίζουν στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, ο επί 12 χρόνια τεχνικός των Κ-17 και Κ-19 του αθηναϊκού συλλόγου και γνωστός πρώην διεθνής άσος, ο κ. Κώστας Φραντζέσκος είναι πλέον ο νέος τεχνικός ηγέτης της ομάδας μας. Ο κ. Φραντζέσκος βρέθηκε στη Λάρισα, στα γραφεία του Απόλλωνα στο κέντρο της πόλης και αφού συζήτησε τα τυπικά με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Παναγιώτη Μαντζανά, συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Τον κ. Φραντζέσκο παρουσίασε ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ, κ. Αχιλλέας Σακελλαρίου, ευχόμενος καλή επιτυχία στο έργο του».
*Σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστό και ποιοι θα είναι ο συνεργάτες του Κώστα Φραντσέσκου.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass