Αγώνας για δοκιμές

Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2021 21:08

Η ΑΕΛ αυτήν τη στιγμή βρίσκεται με την «πλάτη στον τοίχο» στο πρωτάθλημα που διανύουμε και προσπαθεί να βρει ρυθμό αφού καταρρίπτει σε κάθε αγωνιστική το αρνητικό της ρεκόρ.

Συμπλήρωσε 13 αγώνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, 11 αγώνες χωρίς νίκη στην έδρα της και επτά επίσημα παιχνίδια χωρίς γκολ. Με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα προσπαθεί να αλλάξει την εικόνα της ομάδας και το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (επαναληπτικός της ήττας με 5-0 στην Τούμπα) αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία να δει πολλούς από τους νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές για τους οποίους δεν έχει αγωνιστική εικόνα.
Θα δούμε λογικά μία ενδεκάδα που θα βασίζεται κυρίως σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής ή δεν έχουν παίξει καθόλου στην ΑΕΛ, ώστε να αξιολογηθούν ενόψει των δύο κρίσιμων αγώνων με τη Λαμία (έναν στη φερώνυμη πόλη και τον άλλον στη Λάρισα).
Ο Γιακιμόφσκι θα είναι στη διάθεση του προπονητή, αλλά όχι ο Γκράουρ που ακόμη δεν εκδόθηκε το δελτίο του. Στόχος είναι μια καλή εμφάνιση που θα ανεβάσει ψυχολογικά την ομάδα, αλλά κυρίως κάποιοι παίκτες να δείξουν τις δυνατότητές τους στον προπονητή.
Χθες έγινε οικογενειακό διπλό, αλλά για την ενδεκάδα θα βγουν συμπεράσματα λογικά στη σημερινή προπόνηση.

 

ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΑΕ ΑΕΛ κινείται σε μία ακόμα μεταγραφή παίκτη από τους ελεύθερους της αγοράς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι παίζει ως αμυντικό χαφ και αγωνιζόταν σε πρωτάθλημα της Κεντρικής Ευρώπης. Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά...

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass