Ο Τσακαλίδης διαιτητής στον αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2021 20:00

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για τους επαναληπτικούς αγώνες της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, 2020-2021.

Ο 28χρονος ρέφερι, Αλέξανδρος Τσακαλίδης, από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει αύριο Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:30 στο Στάδιο Αλκαζάρ. Βοηθοί του ο Σπυρίδων Βασιλόπουλος (Έβρου) και ο Χρήστος Τζιώτζιος (Θράκης). Τέταρτος θα είναι ο Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Δάλλας από τον σύνδεσμο Ηπείρου.
Επίσης ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα διευθύνει τη ρεβάνς ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Άρη, ενώ ο διεθνής διαιτητής Βασίλης Φωτιάς επελέγη για τον αγώνα Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γρατσάνης θα διευθύνει το Ολυμπιακός-Παναιτωλικός και ο Τζοβάρας θα «σφυρίξει» στο παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ, ενώ ο Μανούχος θα διευθύνει την αναμέτρηση ΟΦΗ-Βόλος. Εκτός ορισμών για τρίτη διαδοχική φορά οι Παπαπέτρου και Τσαγκαράκης.
Αναλυτικά οι διαιτητές του Κυπέλλου Ελλάδας στη 2η αγωνιστική της φάσης των «16»:

 

ΑΥΡΙΟ
15:00 Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα: Φωτιάς (Πέλλας), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Σινιοράκης (Χανίων), 4ος: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), παρ.: Φλώτσιος (Βοιωτίας).
17:15 Ολυμπιακός-Παναιτωλικός: Γρατσάρης (Τρικάλων), Πάτρας (Μακεδονίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), 4ος: Καραντώνης (Ημαθίας), παρ.; Ταπραντζής (Αιτωλοακαρνανίας).
19:30 ΑΕΛ-ΠΑΟΚ: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), Βασιλόπουλος (Έβρου), Τζιώτζιος (Θράκης), 4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), παρ.: Δάλλας Κωνσταντίνος-Αίας (Ηπείρου).

 

ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
15:00 ΟΦΗ-ΝΠΣ Βόλος: Μανούχος (Αργολίδας), Δίπλαρης (Καρδίτσας), Κολλιάκος (Αθηνών), 4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας), παρ.: Κουκουλάκης (Ηρακλείου).
17:15 Αστέρας Τρίπολης-Άρης: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Μαυρούδης (Ηρακλείου), 4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών), παρ.: Σταθόπουλος (Αχαΐας).
19:30 Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Αϊνάλης (Μακεδονίας), 4ος: Σκουλάς (Θεσσαλίας), παρ.: Σταθόπουλος (Αχαΐας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass