Η Μπαρτσελόνα μηνύει την «El Mundo» για τη δημοσίευση του συμβολαίου του Μέσι!

ΙΣΠΑΝΙΑ

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2021 20:05

Εξαιρετικά προσοδοφόρο είναι για τον Λιονέλ Μέσι το συμβόλαιο που υπέγραψε με την Μπαρτσελόνα τον Νοέμβριο του 2017.

Και αυτό γιατί η εφημερίδα «El Mundo del Siglo XXI» αποκαλύπτει στο χθεσινό φύλλο της τις λεπτομέρειες της σύμβασης των δύο πλευρών, βάσει των οποίων ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει αποκομίσει περισσότερο από μισό δισεκατομμύριο ευρώ μέσα σε διάστημα τεσσάρων ετών! Η εν λόγω πηγή έχει στο πρωτοσέλιδό της τον τίτλο 555.237.619 ευρώ και εξηγεί ότι ο «ψύλλος» έχει «ένα φαραωνικό συμβόλαιο που καταστρέφει την Μπάρτσα».
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, βάσει του συμβολαίου που υπέγραψε ο Μέσι το 2017, θα παίρνει ένα ποσό μέχρι 138 εκατομμύρια ευρώ ακαθάριστα ανά σεζόν, ωστόσο η συμφωνία των δύο πλευρών περιλαμβάνει δύο σημαντικά μπόνους. Το ένα ήταν για την ανανέωση του συμβολαίου του και ανερχόταν σε 115.225.000 ευρώ και το άλλο ήταν ένα μπόνους για την πίστη του στον σύλλογο και έφτανε τα 77.929.955 ευρώ. Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Μέσι «έχει ήδη εξασφαλίσει το 92% από το συμβόλαιό του, παρά το γεγονός ότι η Μπάρτσα δεν τα πήγε πολύ καλά τα τελευταία χρόνια, ειδικά στο Champions League, μια διοργάνωση στην οποία έχει τα υψηλότερα μπόνους».
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η ακαθάριστη αμοιβή του Αργεντινού σε ετήσια βάση είναι 138.809.404 ευρώ ή 74.900.000 ευρώ «καθαρά», ήτοι ο Μέσι αποκομίζει 210.297 ευρώ «καθαρά» την ημέρα! Εκτός από τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από τις ετήσιες αποδοχές και τα δύο μπόνους, ο 33χρονος άσος «φουσκώνει» τον τραπεζικό λογαριασμό του από τα δικαιώματα εικόνας του, καθώς και μια σειρά άλλων μπόνους επίτευξης στόχων με την Μπαρτσελόνα.

 

ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά της εφημερίδας «El Mundo», η οποία δημοσίευσε το συμβόλαιο που δεσμεύει τον Λιονέλ Μέσι με τους «μπλαουγκράνα». Τα τελευταία οικονομικά στοιχεία της «Μπάρτσα» δείχνουν ότι το καθαρό χρέος της έχει διπλασιαστεί και ανέρχεται στα 488 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο προσωρινός πρόεδρος, Κάρλες Τούσκετς, δήλωσε πρόσφατα ότι ο σύλλογος αναγκάστηκε να καθυστερήσει πληρωμές σε παίκτες.
Η Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, στην οποία «αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε ευθύνη στη δημοσίευση του επαγγελματικού συμβολαίου του με τον σύλλογο» και προσθέτει ότι λυπάται για τη δημοσιοποίησή του, καθώς ήταν ένα «ιδιωτικό έγγραφο που διέπεται από την αρχή της εμπιστευτικότητας μεταξύ των μερών». Παράλληλα, ενημερώνει ότι «θα λάβει κατάλληλη νομική ενέργεια εναντίον της εφημερίδας «El Mundo», για οποιαδήποτε ζημιά που μπορεί να προκληθεί ως αποτέλεσμα αυτής της δημοσίευσης».
Η ανακοίνωση προσθέτει: «Η Μπαρτσελόνα εκφράζει την απόλυτη υποστήριξή της στον Λιονέλ Μέσι, ειδικά ενόψει οποιασδήποτε προσπάθειας να δυσφημίσει την εικόνα του και να βλάψει τη σχέση του με την οντότητα όπου έχει εργαστεί για να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και στην ιστορία του ποδοσφαίρου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass