Ανικανοποίητοι Φέστα και Λόπεθ

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2021 21:20

Κανέναν δεν άφησε ικανοποιημένο η «λευκή» ισοπαλία του Σταδίου Αλκαζάρ ανάμεσα σε ΑΕΛ και Βόλο, για την 20ή αγωνιστική της Super League. Τζιανλούκα Φέστα και Άνχελ Λόπεθ είχαν ο καθένας από την πλευρά του παράπονα για την απόδοση των παικτών

τους.
«Δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Περίμενα να κερδίσουμε. Στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ σκληρό το παιχνίδι. Η σημαντικότερη φάση ήταν το τετ-α-τετ του Δουβίκα στα τελευταία λεπτά. Είχαμε ευκαιρίες και από στατικές φάσεις, αλλά δεν τις μετατρέψαμε σε γκολ. Δεν είμαι ικανοποιημένος με την εικόνα», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ο Άνχελ Λόπεθ, προπονητής του ΝΠΣ Βόλου.
Για να πάρει τη σκυτάλη ο Ιταλός ομόλογός του στην ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα, λέγοντας: «Δεν είμαι ικανοποιημένος. Ο Βόλος έπαιξε καλύτερα από εμάς. Δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούσαμε όταν είχαμε την κατοχή της μπάλας. Είχαμε μια καλή νοοτροπία, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Περιμένουμε να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες στην ομάδα μας, ώστε στα επόμενα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Λαμία να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass