Στον Αρη ο Μήτρογλου

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ ΓΙΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ - ΜΑΝΤΖΙΟΣ: Η ΑΕΛ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2021 20:40

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης προσγειώθηκε χθες το απόγευμα ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο 33χρονος Έλληνας επιθετικός έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη και αναμένεται εντός των προσεχών ωρών η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών που θα είναι διάρκειας 18 μηνών.
Μία συνεργασία που έσπευσε να χαιρετίσει με τα καλύτερα λόγια ο προπονητής των «κίτρινων», Άκης Μάντζιος, μιλώντας στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στην ΑΕΛ (σήμερα 19:30 – «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. «Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα αρνητικό. Η πορεία του Μήτρογλου τα λέει όλα. Είναι ένας επιθετικός που έχει έφεση στο γκολ. Είναι μία μεγάλη μεταγραφή, τον περιμένουμε και είμαστε σίγουροι πως θα μας βοηθήσει πολύ» τόνισε σχετικά ο 51χρονος, που το Σάββατο στο 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη έφτασε τις 100 νίκες ως προπονητής.
Και στη συνέχεια σχολίασε για το σημερινό ματς με τους «βυσσινί»: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί». «Για εμάς το πρόβλημα είναι η επιβάρυνση κυρίως λόγω γηπεδικών συνθηκών. Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που κατά την άποψή μου αδικείται από τη θέση της στη βαθμολογία» είπε ο Μάντζιος και προσέθεσε για την πρόσφατη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των Θεσσαλών (σ.σ. Τζιανλούκα Φέστα αντί Γιάννη Τάτση): «Η ΑΕΛ έχει νέο προπονητή. Δεν έχουμε πολλά δείγματα όσον αφορά τη δουλειά του. Σίγουρα θέλει τον χρόνο του, αλλά θα είναι παιχνίδι που πρέπει να έχουμε υπομονή, πειθαρχία και σοβαρότητα για να το κερδίσουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass