Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Super League 2

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΙΣ 3 Ή ΣΤΙΣ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΣΕ ΔΥΟ ΓΚΡΟΥΠ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2020 21:26

Ευχάριστα είναι τα τελευταία νέα όσον αφορά στην έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, όπου άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, έστω και αν ο χρόνος στη συνέχεια θα πιέσει για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων.


Συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο σενάρια για την έναρξη, με το πρώτο να έχουμε επιστροφή στην αγωνιστική δράση στις 3 Ιανουαρίου και με το δεύτερο στις 9 Ιανουαρίου.
Όλα είναι πάντως πιθανά και οι ομάδες προετοιμάζονται ώστε να βρεθούν στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και να ξεκινήσουν αισιόδοξα τις υποχρεώσεις τους.
Την απάντηση λοιπόν της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων στο αίτημα έναρξης πρωταθλήματος στις 3 Ιανουαρίου περιμένει η Super League 2 και μέχρι αύριο αναμένεται να πληροφορηθούν οι ομάδες την ημερομηνία της επανεκκίνησης.
Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», η διοργανώτρια έχει κάνει προσχέδιο βάσει της συγκεκριμένης ημερομηνίας με φινάλε κανονικής διάρκειας στις 28 Απριλίου και τέλος των πλέι οφ - πλέι άουτ στις 6 Ιουνίου. Ποιες είναι οι κενές Τετάρτες που μένουν βάσει αυτού; Δύο τον Μάρτιο (10/03, 24/03) και μία τον Απρίλιο (24/4). Σημειώνεται ότι η ΕΠΟ έχει προγραμματίσει αγώνες Κυπέλλου στις εξής ημερομηνίες: 12-14/01 (5η φάση), 19-21/01, 2-4/02 (6η φάση), 9-11/02, 2-4/03 (7η φάση), 6-8/04, 27-29/04 (8η φάση).
Οι αγωνιστικές Τετάρτες προβλέπονται 5 και συγκεκριμένα στις 17 Φεβρουαρίου, 24 Φεβρουαρίου, 17 Μαρτίου, 31 Μαρτίου και 14 Απριλίου. Σε ό,τι αφορά στα πλέι οφ – πλέι άουτ, προβλέπεται να ολοκληρωθούν 6 Ιουνίου με αγώνες Τετάρτη – Κυριακή. Όλα αυτά, βέβαια, υπό την προϋπόθεση ότι θα γίνει δεκτό το αίτημα επέκτασης της αγωνιστικής περιόδου. Σε διαφορετική περίπτωση το σχέδιο του πρωταθλήματος θα αλλάξει.


ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Στον Απόλλωνα Λάρισας που θα είναι και ο εκπρόσωπος του νομού στη συγκεκριμένη κατηγορία, επέστρεψαν χθες στους κανονικούς ρυθμούς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ, τηρώντας αυστηρά τα απαραίτητα μέτρα.
Μάλιστα έγιναν πριν λίγες ημέρες και τεστ για την ομαλή επανεκκίνηση των προπονήσεων της Super League 2 και της ασφαλούς άθλησης, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο αντιμετώπισης του Covid-19. Έτσι όλο το ποδοσφαιρικό και προπονητικό team της ομάδας του Απόλλωνα εμπιστεύτηκε τα διαπιστευμένα εργαστήρια σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο και υποβλήθηκε σε προληπτικό μοριακό τεστ (pcr) με σκοπό την έναρξη της προπονητικής δραστηριότητας. Τα αποτελέσματα της εξέτασης ήταν αρνητικά και η προετοιμασία των «κυανόλευκων» συνεχίζεται χωρίς προβλήματα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass