Αντιπαράθεση ΑΕΛ και Μαυρωτά

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2020 20:10

Αντίγραφα των εγγράφων που τους απέστειλε η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σύμφωνα με τα οποία επεβλήθη κατ’ οίκον περιορισμός 14 ημερών στα μέλη της ομάδας της ΠΑΕ Λαμία, ζήτησε από τη Super League η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΑΕΛ.


Η ομάδα της Λάρισας είχε εκφράσει ήδη, με ανακοίνωσή της, τη δυσαρέσκειά της για την αναβολή του αγώνα της με τη Λαμία, ενημερώνοντας πως ζήτησε με έγγραφό της από την Αστυνομική Διεύθυνση Λαμίας την επί 24ωρου βάσεως αστυνόμευση όλων των ποδοσφαιριστών και όλων των στελεχών της τοπικής ΠΑΕ «ώστε να τηρηθεί απαρέγκλιτα η 14ήμερη κατ’ οίκον καραντίνα». Ο λόγος που αγώνας της ΑΕΛ με τη Λαμία οδηγήθηκε σε αναβολή είναι πως η δεύτερη ανέφερε εννέα κρούσματα.
Στη σχετική ανακοίνωση επιρρίπτει ευθύνες στον Γ.Γ.Α. κ. Γιώργο Μαυρωτά  αναφέροντας ότι η απόφαση είναι εντελώς παράνομη και συγχρόνως ανοίγει ένα εντελώς κακό προηγούμενο, αφού η οποιαδήποτε ΠΑΕ θα μπορεί κατά το δοκούν να αναβάλει οποιονδήποτε αγώνα.
Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, απάντησε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, υπογραμμίζοντας ότι... «το κριτήριο που πρέπει να κυριαρχεί είναι πρωτίστως η υγεία των εμπλεκομένων και έπειτα η τήρηση του όποιου αγωνιστικού προγράμματος», ενώ τόνισε ότι το ίδιο είχε γίνει και στις 8 Νοεμβρίου όταν η ομάδα της Λάρισας είχε αιτηθεί την αναβολή του αγώνα με τη Λαμία λόγω κρουσμάτων, ο οποίος όντως τότε αναβλήθηκε για αυτόν τον λόγο.
Επίσης, συνέστησε «...να γίνει το συντομότερο δυνατό μια επικοινωνία της Super League 1 με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τους κανόνες διευθέτησης έκτακτων περιπτώσεων, προκειμένου παρόμοιες οδηγίες από τις κατά τόπου Αυτοτελείς Διευθύνσεις Πολιτικής Προστασίας να έρχονται σε εσάς κεντρικά από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας που έχει την επικαιροποιημένη και συνολική εικόνα των υγειονομικών πρωτοκόλλων στον αθλητισμό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass