Ενδιαφέρον της ΑΕΛ για Γ. Μυστακίδη...

*ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΝΤΕ ΧΡΑΑΦΣΧΑΠ

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2020 21:01

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την ΠΑΕ ΑΕΛ, η λαρισινή ομάδα έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 26χρoνου Γιάννη Μυστακίδη ( γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 1994 στη Θεσσαλονίκη), ο οποίος αγωνίζεται στην ολλανδική

Ντε Χράαφσχαπ (Β κατηγορία) έχοντας ικανότητα να καλύψει όλες τις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, δεν είναι προβλέψιμος στο παιχνίδι του και έχει καλά τελειώματα τόσο σε κοντινή όσο και σε μακρινή απόσταση.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στη Γερμανία και τη Φράιμπουργκ ΙΙ της Regionalliga Südwest. Αγωνίσθηκε στον Πιερικό και στη συνέχεια πήγε στον ΠΑΟΚ όπου σημείωσε το πρώτο του γκολ για τον ΠΑΟΚ σε έναν ανεπίσημο αγώνα εναντίον της Ντνίπρο. Στις 16 Ιουλίου 2015, έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ, σε έναν εκτός έδρας αγώνα με τη Λοκομοτίβα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Σημείωσε το πρώτο του γκολ την περίοδο 2015-16, σε μία νίκη με 3-1 επί της Καλλονής. Στις 25 Αυγούστου 2016, ο ΠΑΟΚ παρέτεινε το συμβόλαιο του νεαρού τότε επιθετικού μέχρι το καλοκαίρι του 2020.
Στις 31 Ιανουαρίου 2018, υπέγραψε συμβόλαιο 6 μηνών με τον Παναθηναϊκό, δανεικός από τον ΠΑΟΚ, μέχρι το τέλος της σεζόν 2017-18, χωρίς δικαίωμα αγοράς.
Στις 20 Αυγούστου 2018, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο δανεισμού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μέχρι το τέλος της σεζόν 2018-19, χωρίς δικαίωμα αγοράς. Ο δανεισμός του τερματίστηκε στις 4 Ιανουαρίου 2019, 6 μήνες πριν από τη λήξη του. Στις 2 Φεβρουαρίου 2019, εντάχθηκε στον πολωνικό Σύλλογο Γκούρνικ Ζάμπζε, με δανεισμό 6 μηνών από τον ΠΑΟΚ. Στις 29 Ιουνίου 2019, εντάχθηκε στον προβιβασμένο στη Σούπερ Λιγκ 1 Βόλο ΝΠΣ, με μονοετές δανεισμό.
Στις 14 Ιανουαρίου έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και υπέγραψε συμβόλαιο 6 μηνών με την ολλανδική Ντε Χράαφσχαπ της Ίιρστε Ντιβίζι.
Στην ολλανδική ομάδα έχει κάνει 14 συμμετοχές, εκ των οποίων στις 13 έχει μπει ως αλλαγή. Γράφει συνολικά 275 λεπτά συμμετοχής.
ΚΑΙ ΟΥΡΟΣ ΤΣΟΣΙΤΣ
Στο μεταξύ αθλητικό site επικαλούμενο σερβικά δημοσιεύματα, αναφέρει ότι η ΑΕΛ ενδιαφέρεται για τον Ούρος Τσόσιτς. Ο Σέρβος παίκτης γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1992 στο Βελιγράδι και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία του Ερυθρού Αστέρα απ’ όπου μόλις στα 17 του χρόνια μεταγράφηκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα και στην ιταλική Πεσκάρα, η οποία τον απέκτησε με μεταγραφή το καλοκαίρι του 2013. Αφού αγωνίστηκε και για μισή σεζόν ως δανεικός στη Φροζινόνε στις 31 Αυγούστου 2015 αποκτήθηκε από την Εμπολι στην οποία ανήκε μέχρι σήμερα. Από τον Ιούλιο του 2017 αγωνιζόταν στην ΑΕΚ μέχρι το 2019 και κατέγραψε 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την αθηναϊκή ομάδα.
Ο Ούρος Τσόσιτς έχει 43 συνολικές συμμετοχές στη Serie A και 36 στη Serie B του ιταλικού πρωταθλήματος και είναι 15 φορές διεθνής με την Κ19 και την Κ21 της Εθνικής Σερβίας. Ως κεντρικός αμυντικός είναι αρκετά γνώριμος και ξέρει την ελληνική πραγματικότητα, καθώς τη διετία 2017-2019 αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και κατέγραψε 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Ένωση.
Την περσινή σεζόν έπαιξε στη Ρουμανία με τη φανέλα της Κραϊόβα και έπειτα μετέβη στη Λευκορωσία και τη Σόλιγκορκσκ από την οποία έμεινε ελεύθερος στα τέλη Οκτωβρίου.

Του Σωτ. Κέλλα

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass