Τόρζε: Ποτέ δεν ανέφερα κάτι άσχημο για την ΑΕΛ

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2020 20:15

«Ποτέ δεν ανέφερα κάτι προσβλητικό ή κακό για την ΑΕΛ». Αυτό τόνισε, μεταξύ των άλλων, χθες μιλώντας σε ελληνική αθλητική ιστοσελίδα ο Ρουμάνος πρώην παίκτης της ΑΕΛ Γκαμπριέλ Τόρζε, διαψεύδοντας ουσιαστικά προηγούμενες, αναφέροντας ότι τα

λεγόμενά του δεν αποτυπώθηκαν σωστά.
Είπε χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν ανέφερα κάτι προσβλητικό ή κακό για την ΑΕΛ. Είχα μία πολύ καλή συνεργασία με όλους. Τον πρόεδρο κύριο Κούγια, τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, τους συμπαίκτες μου, τους εργαζόμενους στην ομάδα, με όλους. Ουδέποτε ανέφερα πως δεν πληρώθηκα. Αυτό που είπα είναι πως κάναμε μία συμφωνία για να λύσουμε τη συνεργασία μας προς όφελος και των δύο πλευρών. Το πρόβλημα δεν ήταν οικονομικό και έχω ήδη συμφωνήσει να πάρω τα χρήματά μου σε τρεις δόσεις, τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του επόμενου έτους (σ.σ. του 2021). Επιπλέον αυτό που ανέφερα ήταν πως όλες οι ομάδες στον κόσμο αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της πανδημίας και κάποιες φορές πρέπει να αποδεχόμαστε και ορισμένες καθυστερήσεις. Αυτό και όχι κάτι ειδικό για την ΑΕΛ. Αναφερόμουν σε κάτι που συμβαίνει σε όλον τον κόσμο. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα και ελπίζω να έχει μία καλή σεζόν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass