Το αντίο του Σετσέροβιτς…

*ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ «Ε» ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ *ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΤΗΝ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Δημοσίευση: 12 Νοε 2020 21:15
Ο Σετσέροβιτς όταν υπέγραφε στην ΑΕΛ Ο Σετσέροβιτς όταν υπέγραφε στην ΑΕΛ

Ο 29χρονος Βόσνιος ποδοσφαιριστής Αντνάν Σετσέροβιτς από χθες αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς η λαρισινή ομάδα ανακοίνωσε τα εξής, επιβεβαιώνοντας τα χθεσινά γραφόμενα της «Ε»: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή

συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Αντνάν Σετσέροβιτς, τον οποίο ευχαριστούμε για τη συνεργασία και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ο Σετσέροβιτς έμεινε στη Λάρισα περίπου δύο χρόνια και έπαιξε με τη «βυσσινί» φανέλα 49 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 41 ως βασικός, με συνολικό χρόνο συμμετοχής 3.645 λεπτά και απέκτησε αρκετούς φίλους στη Θεσσαλική πρωτεύουσα, αν κρίνουμε από τον τρόπο που τον αποχαιρέτησαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ενώ ο Φινλανδός συμπαίκτης του Τιμ Σπαρβ του έκανε και το σήμα της ευχαρίστησης για τη συνεργασία που είχαν στην ομάδα.
Μιλήσαμε αμέσως μετά την ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας και το πρώτο που είπε ήταν για τους φιλάθλους, επηρεασμένος και από την πανδημία λόγω κορονοϊού. Τόνισε: «Οι φίλαθλοι στην Ελλάδα είναι καταπληκτικοί και όλοι το γνωρίζουν αυτό. Δεν είναι το ίδιο ποδόσφαιρο μαζί τους και το ίδιο χωρίς αυτούς».
Θεωρεί ότι στοίχισε η απουσία τους στην ομάδα στα εντός έδρας παιχνίδια, ενώ αναφερόμενος στην ελληνική λίγκα είπε: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό με πολύ μεγάλες ομάδες και μεγάλους παίκτες. Ήταν πολύ ωραίο να παίζεις στη Super League!»
Σχετικά με το μέλλον της ΑΕΛ είπε: «Η ΑΕΛ είναι ένα πολύ όμορφο ποδοσφαιρικό κλαμπ και είμαι βέβαιος ότι με την υποστήριξη των φιλάθλων θα έχει καλά αποτελέσματα στο μέλλον»
Ενθουσιασμένος έμεινε αυτός και η οικογένειά του (έχει δύο παιδιά) από την πόλη της Λάρισας για την οποία είπε: «Η Λάρισα είναι όμορφη και μου αρέσει πολύ ως πόλη (σ.σ φαινόταν και από τις φωτογραφίες που ανέβαζε διαρκώς σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης). Απόλαυσα τα δύο χρόνια σ’ αυτήν».
Τέλος, μιλώντας για τις σχέσεις του με τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου και τον μεγαλομέτοχο, είπε: «Με τον προπονητή έχω πάντα καλή σχέση και αυτός με βοήθησε πολύ. Αλλά και με όλους είχα πολύ καλή σχέση...».
Και ο Σετσέροβιτς έκανε καλή εντύπωση στους Λαρισαίους, αφού τον διέκρινε η μαχητικότητα και η αγωνιστικότητα σε όλα τα παιχνίδια που έπαιξε με τη λαρισινή ομάδα. Και να αποκαλύψουμε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του...

Του Σωτ. Κέλλα

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass