Γκαγιέγο (πρώην ΑΕΛ) και Μαρανιόν κορυφαίοι

*ΙΣΠΑΝΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ *5ος Ο ΚΑΡΛΙΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Δημοσίευση: 12 Νοε 2020 20:28

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΛ, Πάμπλο Γκαγιέγο, πρωταγωνιστής στη Νικαράγουα με την ομάδα της Μανάγκουα και ο Μπιενβενίδο Μαρανιόν, ο «δολοφόνος» της Γιουνάιτεντ στις Φιλιππίνες, είναι οι Ισπανοί που έως τώρα, έχουν σημειώσει τα περισσότερα γκολ (7)

από οποιονδήποτε άλλον συμπατριώτη τους στον κόσμο.
Mάλιστα στη λίστα των Ισπανών σκόρερ, όπως την παρουσιάζει η ισπανική ιστοσελίδα heraldo.es, βρίσκεται και ο Καρλίτος Λόπεθ του Παναθηναϊκού, που με 4 γκολ, μοιράζεται την πέμπτη θέση στη σχετική λίστα, μαζί με επτά ακόμα συμπατριώτες του.
Επίσης θέση στην κατάταξη έχει και ο Αντριάν Σαρντινέρο του ΟΦΗ, με 3 γκολ, όσα έχουν πετύχει ακόμα οκτώ Ισπανοί.
Από την κατάταξη εξαιρούνται οι παίκτες του MLS, αφού το δικό τους πρωτάθλημα για το 2020, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Ο 27χρονος Πάμπλ Γκαγιέγο, γεννημένος στην Ουέσκα και θρύλος πλέον στα γήπεδα της Νικαράγουα, έφτασε στη Μανάγκουα την περασμένη σεζόν, κάνοντας μία καταπληκτική χρονιά, κερδίζοντας μάλιστα το Κύπελλο. Στη σεζόν 2020/21 έχει ήδη 7 γκολ σε 16 παιχνίδια.
Ο 34χρονος Μπενβενίδο Μαρακόν, ο οποίος ξεκίνησε τη διαδρομή του από τους νέους της Μπέτις, είναι ένα ίνδαλμα στις Φιλιππίνες, όπου βρίσκεται ήδη πέντε χρόνια. Εκεί, τον Μάρτιο πριν από τη διακοπή λόγω του κορονοϊού, κατάφερε να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στο Κύπελλο AFC (το Europa League της Ασίας), αφού σημείωσε το 35ο του γκολ στη διοργάνωση. Τα επτά γκολ του σε μόλις πέντε παιχνίδια τον καθιστούν τον πιο αποτελεσματικό Ισπανό από όλους εκείνους που παίζουν σε ένα πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας σε ολόκληρον τον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένου του ισπανικού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass