ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ

Επιστροφή στις προπονήσεις για 6 παίκτες

*ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ Ο ΤΖΕΪΜΣ ΓΟΥΕΜΠ

Δημοσίευση: 11 Νοε 2020 21:10

Μετά τα επτά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ επέστρεψε στις προπονήσεις με τον υγιή προπονητή Λίνο Γαβριήλ να έχει στη διάθεσή του έξι παίκτες (μισοί Έλληνες και μισοί ξένοι) με στόχο να αρχίσει έστω και σε επίπεδο προσαρμογής η επάνοδος των παικτών.

Ο τεχνικός της ομάδας θα δουλέψει κυρίως στην ατομική βελτίωση των παικτών και με στόχο μέχρι να επανέλθουν οι υπόλοιποι να διορθώσουν αδυναμίες, ώστε η ομάδα να παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο όταν θα παίξει στο πρωτάθλημα, πιθανότατα στις 12 Δεκεμβρίου, που είναι η αγωνιστική υποχρέωση στη Ρόδο με τον Κολοσσό, ώστε να συνεχίσει το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που εμφάνισε στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Αυτήν τη στιγμή περιμένουν όλοι να αποθεραπευτούν οι παίκτες που έχουν κορονοϊό, ενώ παράλληλα η ομάδα βρίσκεται και σε ανεύρεση ενός παίκτη.
ΓΟΥΕΜΠ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ο Τζέιμς Γουέμπ, ένας παίκτης που μέχρι τώρα έχει δώσει σπουδαία δείγματα γραφής αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, δε δίστασε να μιλήσει για το αποτέλεσμα των Αμερικανικών εκλογών, όπως έκανε και πριν ψηφίσει από τη… Λάρισα ηλεκτρονικά. Είπε τα εξής: «Δε θα ήθελα να μιλήσω για τις εκλογές και γενικότερα για την πολιτική. Ο τόπος χρειαζόταν μια αλλαγή και ευελπιστώ ότι θα αποκομίσουμε κάτι θετικό από αυτήν την αλλαγή, έχοντας τον Μπάιντεν στην προεδρία».
ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΗ
Με ανάστημα στο τελευταίο τετράλεπτο της αναμέτρησης, όπως το είχε –σε ίδιο χρόνο- στην έναρξη του ματς, ο Άρης επικράτησε χθες στο Αλεξάδρειο, στο εξ αναβολής παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική της Basket League, επί του Ηρακλή με 81-75. Αποτέλεσμα που του έδωσε την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα. Κορυφαίος για τους «κίτρινους» ήταν ο Κουίντον Ντεκόζι (20 π., 3 ριμπ). Ξεχώρισαν για τους «κυανόλευκους» οι Ολίβιερ Χάνλαν (17 π., 2 ασ.), Βασίλης Καββαδάς (13 π., 13 ριμπ.).
Τα δεκάλεπτα: 24-22, 40-44, 61-66, 81-75.
Με εκρηκτικό τετράλεπτο, στην αρχή τους ματς, έχοντας αμυντικά αντανακλαστικά (περιόρισε άριστα Χάνλαν, Καββαδά) και επιθετική αποτελεσματικότητα (Ντεκόζι, Μιλόσεβιτς), ο Άρης βρέθηκε στο 14-0. Ο Ηρακλής άρχισε να βρίσκει σταδιακά τα πατήματά του και με επιμέρους σκορ 22-8, με βασικές αιχμές τους Καββαδά, Μπόουλιν, ισοφάρισε, δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί η πρώτη περίοδος, σε 22-22.
Οι «κίτρινοι» απάντησαν με δικό τους επιμέρους σερί 9-0 και πήραν εκ νέου τα ηνία στο παιχνίδι (12’ 31-22). Προβάδισμα που κατάφεραν να συντηρήσουν, στο ίδιο περίπου επίπεδο, μέχρι τα μισά του δεύτερου δεκαλέπτου (35-27).
Στην πορεία, με κινητήριο μοχλό τον Καββαδά και τους Σχίζα, Μπόουλιν, Χάνλαν να στηρίζουν το έργο του διεθνή σέντερ, ο «Γηραιός» ανέτρεψε ολοκληρωτικά το εις βάρος του σκηνικό και απέκτησε «αέρα» 12 πόντων στο 26’ (46-58).
Ο Άρης δεν εγκατέλειψε τη μάχη, μείωσε στο μισό καλάθι (32’ 65-66) και ισοφάρισε στα 5’30’’ για τη λήξη, με την καταλυτική δράση από τον Σλαφτσάκη (69-69). Ο Χάνλαν, με διαδοχικά δίποντα, έδωσε «ανάσα» στον Ηρακλή (36’ 69-73), οι γηπεδούχοι, ωστόσο, είχαν την τελευταία λέξη στο παρκέ. Σε σερί 10-0 (Λιτλ, Κουζέλογλου, Ντεκόζι), προηγήθηκαν στο 39’ με 79-73 και «καθάρισαν», ουσιαστικά, με τη νίκη.
Διαιτητές: Σχινάς, Σταματόπουλος, Πουρσανίδης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ (Σάββας Καμπερίδης): Σούλερ 3, Σλαφτσάκης 6 (1), Φλιώνης 6, Μιλόσεβιτς 9, Χαριτόπουλος 6, Σιδηροηλίας, Κουζέλογλου 8, Τσάλμερς 9 (1), Ντραγκίτσεβιτς 5, Λιτλ 9 (3), Ντεκόζι 20 (4).
ΗΡΑΚΛΗΣ (Βαγγέλης Ζιάγκος): Τσίλντρες 9, Σαγκς 6, Σχίζας 9 (3), Καββαδάς 13, Γεωργαλάς 1, Τσαϊρέλης 2, Μπόουλιν 10 (2), Μουρ 3, Βεργίνης, Ντάνιελ 5, Χάνλαν 17 (3).
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της Basket League (Α1 Ανδρών), σημειώθηκε το εξής αποτέλεσμα:
Άρης-Ηρακλής    81-75
Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής της Basket League έχουν ως εξής:
Κολοσσός Ρ.-Μεσολόγγι    66-77
Ιωνικός Ν.-Περιστέρι    75-80
ΑΕΚ-Λάρισα    87-68
Άρης-Ηρακλής     10/11
ΠΑΟΚ-Λαύριο    ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ
Προμηθέας Π.-ΠAO    ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)
ΑΕΚ    6
Μεσολόγγι    6
Περιστέρι    5
Παναθηναϊκός    4     -2αγ.
Ιωνικός    3
Άρης    3    -2αγ.
Ηρακλής    3    -2αγ.
ΠΑΟΚ    2    -2αγ.
Κολοσσός    2    -2αγ.
Λάρισα    2    -2αγ.
Λαύριο    -     -
Προμηθέας Π.     -     -

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass