ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ

Πανηγύρι για το εμβόλιο, αλλά όχι για τα γκολ...

Δημοσίευση: 11 Νοε 2020 21:00

Δεκατριάρι έπιασε με τη φανέλα της ΑΕΛ (οι συμμετοχές του) ο 24χρονος Κατερινιώτης παίκτης Θεοχάρης Ηλιάδης που αποτελεί μία από τις φετινές εκπλήξεις της ομάδας, με την καθιέρωσή του στην αρχική ενδεκάδα στα τελευταία παιχνίδια.


Παράλληλα διακρίνεται και για το θάρρος της γνώμης του, κάτι που σίγουρα θα τον βοηθήσει και στην αγωνιστική του καριέρα. Δε δίστασε να σχολιάσει ακόμη και την ανακοίνωση της ομάδας του χθες για το εμβόλιο προστασίας από τον κορονοϊό.
Συγκεκριμένα χθες το πρωί η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τα εξής: «Μεγάλη ημέρα για την ανθρωπότητα σήμερα.
Επιτέλους παρασκευάστηκε το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Δεν έχει καμιά σημασία ποια φαρμακευτική εταιρεία το παρασκεύασε, αλλά το ότι το παρασκεύασε.
Λυπούμεθα γιατί άργησε να έρθει και έτσι έχασαν τη ζωή τους εκατοντάδες χιλιάδες συνάνθρωποί μας σε όλον τον κόσμο. Είναι αδιάφορο αν ήταν ηλικιωμένοι άνθρωποι.
Είναι αδιάφορο αν είχαν υποκείμενα νοσήματα. Ό,τι πολυτιμότερο υπάρχει στη ζωή, είναι η ίδια η ζωή και δεν έχει ηλικία. Άντε να τελειώνουμε με το χτικιό».
Συμμερίζεσαι τους πανηγυρισμούς;
«Ναι συμφωνώ ότι το εμβόλιο, μάς κάνει να πανηγυρίζουμε όπως τα γκολ. Και για μας η είδηση αυτή αποτέλεσε μια ηθική τόνωση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Βλέπουμε ότι κάθε αγωνιστική αναβάλλονται παιχνίδια λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Κανείς δεν ξέρει αν έχει προσβληθεί ή όχι. Είδαμε τι έγινε την περασμένη Κυριακή πριν τον αγώνα με τη Λαμία. Το βέβαιο είναι ότι θα μας λύσει τα πόδια γιατί ας μην κρυβόμαστε όλοι έχουμε επηρεαστεί.
Πιστεύω ότι θα είμαστε από τους πρώτους που θα δοκιμάσουμε την αποτελεσματικότητά του με δεδομένο τις συχνές επαφές που έχουμε κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων».
*Αλήθεια πανηγυρίζετε για το εμβόλιο, αλλά στα γκολ δε συμβαίνει πλέον αυτό...
«Ξεχνιόμαστε καμιά φορά, θέλουμε να πανηγυρίσουμε κάθε γκολ, αλλά συγκρατούμε τον ενθουσιασμό μας.
Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και κάθε στιγμή επιβάλλεται να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί και να δίνουμε τα συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο».
*Μετά τα πέντε κρούσματα κορονοϊού (τέσσερα σε παίκτες) επιστρέψατε στις προπονήσεις;
«Ναι επιστρέψαμε και ευτυχώς που λίγοι συμπαίκτες μου είχαν προσβληθεί απ’ τον ιό γιατί φοβηθήκαμε την Κυριακή για περισσότερα κρούσματα.
Κάναμε προπόνηση όλοι όσοι βγήκαμε αρνητικοί στο τεστ και την Παρασκευή θα κάνουμε και νέο, ώστε να είμαστε όλοι σίγουροι και να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Πιστεύω ότι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 22 Νοεμβρίου θα παίξουμε πλήρεις».

ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ
Σε ανακατασκευή των βοηθητικών γηπέδων των Δένδρων, προϋπολογισμού 40.000 ευρώ προχωράει η ΠΑΕ ΑΕΛ με στόχο να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας.
ΤΕΛΟΣ Ο ΣΕΤΣΕΡΟΒΙΤΣ
Σήμερα αναμένται να λύσει και τυπικά τη συνεργασία της η ΠΑΕ ΑΕΛ με τον Βόσνιο ποδοσφαιριστή Ανταν Σετσέροβιτς.
ΒΡΗΚΕ ΟΜΑΔΑ
Ο 27χρονος πρώην μεσοεπιθετικός της ΠΑΕ ΑΕΛ, Βινίσιους, είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Nautico, που αγωνίζεται στη Série B της Βραζιλίας. Ο Βινίσιους είναι γεννημένος στις 3 Αυγούστου 1993, στο Σάο Πάολο και είχε συνολικά 14 επίσημα παιχνίδια με τη φανέλα της ΑΕΛ, στους έξι μήνες παρουσίας του.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass