Σύντομες Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2020 21:08

Ελάχιστα τα σωματεία που εγγράφηκαν στο Μητρώο


ΜΟΛΙΣ ΤΟ 5,41% ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Μόλις το 5,41% των ερασιτεχνικών σωματείων, που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων και οι αιτήσεις τους έχουν ελεγχθεί, πληρούν αυτήν τη στιγμή τα κριτήρια εγγραφής τους! Τα σχετικά στοιχεία έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε. Όπως εξήγησε ο κ. Αυγενάκης, συνολικά 5.344 σωματεία άνοιξαν καρτέλα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφής, εκ των οποίων κατέθεσαν αίτηση τα 4.918 και ολοκλήρωσαν τη διαδικασία τα 3.617. Από αυτά, έχουν ελεγχθεί οι αιτήσεις 2.930 σωματείων στη βάση δύο κριτηρίων, αγωνιστικών και οικονομικών. Στην πρώτη κατηγορία (αγωνιστικά κριτήρια) έχουν ελεγχθεί 2.678 αιτήσεις, εκ των οποίων πληρούν τα κριτήρια 696 σωματεία (ποσοστό 25,99%) και ακόμα 120 (4,48%) τα πληρούν σε ορισμένα από τα αθλήματα που καλλιεργούν. Τα υπόλοιπα 1.862 σωματεία (69,53%) δεν πληρούν τα αγωνιστικά κριτήρια.
Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα στους ελέγχους επί των οικονομικών. Από τις 2.394 αιτήσεις που έχουν ελεγχθεί, πληρούν τα κριτήρια μόλις 291 (ποσοστό 12,16%).
Συνολικά και επί των 2.161 σωματείων για τα οποία έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος και των δύο πεδίων, τα αγωνιστικά και οικονομικά κριτήρια πληρούν μόλις 117 σωματεία, ήτοι ποσοστό 5,41%.

 

Αγώνας Κυπέλλου σήμερα στην ΕΠΣΛ
Στο πλαίσιο της 1ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΛ διεξάγεται σήμερα στις 15:00 στο γήπεδο Χαλκιάδων η αναμέτρηση Θύελλα Βασιλή-ΑΟ Αμπελοκήπων. Διαιτητές ορίστηκαν οι κύριοι Βασιλός, Κουβάτας και Φακής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass