Ημέρα των ...πέναλτι και των γηπεδούχων

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ 3ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2020 20:57

Με τα συνήθη "κοζανίτικα" κενά, διεξήχθη η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής στον 3ο όμιλο, στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιήθηκαν πέντε συναντήσεις με απολογισμό 4 νίκες των γηπεδούχων και μία ισοπαλία. Επιτεύχθηκαν 10 γκολ, εκ των οποίων

τα 8 για λογαριασμό των γηπεδούχων και 2 από τον μοναδικό φιλοξενούμενο που "βρήκε δίχτυα", την πρωτοπόρο ΑΕ Καρίτσας.
* Την πρώτη τους νίκη σημείωσαν προχθές στο φετινό πρωτάθλημα ο Ηρακλής Λάρισας, ο Δίας Δίου και ο ΠΟ Φήκης, ενώ -στον αντίποδα- την πρώτη του ήττα υπέστη ο Αετός Μακρυχωρίου. Παράλληλα, η ΑΕ Καρίτσας με την ισοπαλία της στο Νέο Κεραμίδι κατέγραψε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια.
* Τρεις αγώνες κρίθηκαν με 1-0 υπέρ των γηπεδούχων χάρη στις ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι, που καταλογίστηκαν στο φινάλε των αναμετρήσεων:
Πρόκειται για τις αναμετρήσεις Αναγέννησης Καρδίτσας - Αετού Μακρυχωρίου, ΠΟ Φήκης - Οικονόμου Τσαριτσάνης και Δία Δίου - Μετεώρων. Η ομάδα της Καλαμπάκας, μάλιστα, είναι η μοναδική στον όμιλο που δεν έχει βαθμολογική συγκομιδή, έχοντας δώσει όλους τους αγώνες του προγράμματός της (έκανε και το ρεπό της).
* Παρότι δεν σκόραρε στην Καρδίτσα, ο Βασίλης Κατσαμάγκας του Αετού παραμένει πρώτος σκόρερ με 4 τέρματα ακολουθούμενος από τον συμπαίκτη του Κυριάκο Ζησούλη και τον Άρη Λώττα της Αναγέννησης Καρδίτσας που έχουν πετύχει από 3. Από δύο γκολ έχουν σημειώσει επτά παίκτες, οι Κυρτέγος - Αλεξίου της ΑΕ Καρίτσας, ο Τζέκος της Αναγέννησης, ο Κοντοθανάσης του Οικονόμου, ο Ματούλας του ΠΟ Ελασσόνας, ο Ρωμαίος του Ερμή Αμυνταίου και ο Παν. Γιαζιτζόγλου του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου.
* Μία κόκκινη κάρτα δόθηκε και την αντίκρυσε στην Νεάπολη ο Βαλάντης Φλώρος του ΑΟ Σελλάνων, πριν ανοίξουν μάλιστα το σκορ οι γηπεδούχοι (53'), και ήταν αποτέλεσμα δύο κίτρινων καρτών.
* Δύο από τις ομάδες του 3ου ομίλου έχουν αύριο υποχρεώσεις στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος που ξεκινά με σημαντική (δίμηνη σε σχέση με τις προηγούμενες περιόδους) καθυστέρηση: Στο "Πύρρος Δήμας" του Λιτοχώρου η ΑΕ Καρίτσας υποδέχεται τον κυπελλούχο Πέλλας Εθνικό Γιαννιτσών, ενώ στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Παλαμά. Όσον αφορά τη Λάρισα, ο εκπρόσωπός της Φαλανιακός, θα περιμένει τον ορισμό νέας ημερομηνίας για να ταξιδέψει στην Καστοριά, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass