Προκρίθηκε στα πέναλτι η Αναγέννηση Φ.

*ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΥΠΕΡΕΙΑΣ ΜΕ 4-3 *ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Η ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΝΑΡΘΑΚΙ

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2020 20:30

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι στο γήπεδο της Αμπελιάς, για να λάβει το εισιτήριο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, η Αναγέννηση Φαρσάλων, απέναντι στην ομάδα της Δόξας Υπέρειας, καθώς στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 2-2.

Στα πέναλτι η Δόξα Υπέρειας δεν θα καταφέρει να σκοράρει δύο φορές, δίνοντας στην Αναγέννηση την ευκαιρία να κερδίσει 4-3 και να προκριθεί. Στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, προηγήθηκε η Δόξα Υπέρειας μόλις στο 2ο λεπτό με σουτ του Γκατζόγια, έξω από την περιοχή με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 1-0, ενώ η ομάδα της Αναγέννησης είδε στο πρώτο μέρος την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι σε ευκαιρίες των Ισούφη και Δημουλά.
Στην επανάληψη η Αναγέννηση Φαρσάλων ισοφάρισε στο 49’ όταν ο Κατμέρος «έσπασε» την μπάλα στον Πολύζο και εκείνος με προβολή έστειλε την μπάλα σε κενή εστία κάνοντας το 1-1.
Το 2-1 έκανε στο 75΄με σουτ έξω από την περιοχή ο Πατσούρας, ενώ η Αναγέννηση Φαρσάλων στην τελευταία φάση της αναμέτρησης στο 95’ θα πετύχει την ισοφάριση ξανά με τον Πολύζο, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, κάνοντας το 2-2 και στέλνοντας την Αναγέννηση, στη διαδικασία των πέναλτι, στην οποία και πέρασε νικηφόρα με σκορ 4-3.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Φ. (Κ. Ρόφαλης): Ιακωβάκης, Χαμορούσος, Μπούλαρι, Καρακώστας, Θλιβερός, Ισούφης, Δημητρίου, Κατμέρος, Δημουλάς, Τσιοβάρας, Πολύζος. Έπαιξαν και οι: Λάμπρου, Θέος, Βλαχάκης
ΔΟΞΑ ΥΠΕΡΕΙΑΣ (Λαζαρίδης): Ευθυμιάδης, Τσιούρης Γ., Τσούκας Γ., Δημητρίου Απ., Πατσούρας Ν., Γκατζόγιας, Αρσενόπουλος, Καρακώστας Β., Ζαχαράκης, Κερμελίδης, Πίσλι.
Έπαιξαν και οι: Τσιούρης Ν., Γεωργολόπουλος, Μπάφας.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ …ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Από ένα ημίχρονο ανήκε σε Πελασγιώτιδα και Ναρθάκι στον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου, όπου επικράτησε εν τέλει η γηπεδούχος ομάδα με αξιοσημείωτη ανατροπή και σκορ 4-3.
Σ’ ένα αρκετά «άνοστο» πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες από άποψη θεάματος και φάσεων, ο ΑΟ Ναρθακίου πάτησε λίγο καλύτερα στον κακό αγωνιστικό χώρο του «Θεσσαλικού» και ήταν ουσιαστικός στις φάσεις που του δημιουργήθηκαν με αποτέλεσμα να πάει στην ανάπαυλα με το υπέρ του 0-2 έπειτα από γκολ του Αρσενόπουλου και Παπαθανασίου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι αντιστράφηκαν με την Πελασγιώτιδα να είναι... καταιγιστική καταφέρνοντας να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση με σκόρερ τους Κουσιώρα, Γελαλή Π. και Τσέλα εις διπλούν. Από πλευράς φιλοξενούμενων ο Παπαθανασίου διαμόρφωσε το τελικό 4-3 λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης.
Στο 10’ το Ναρθάκι κέρδισε φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή με τον Αρσενόπουλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ανοίγει το σκορ με άπιαστη απευθείας εκτέλεση στο δεξί παραθυράκι.
Στο 38’ ο ίδιος παίκτης ανατράπηκε εντός της περιοχής κερδίζοντας το πέναλτι και ο Παπαθανασίου εκτέλεσε εύστοχα στο κέντρο της εστίας κάνοντας το 0-2.
Στο 47’ ο Ζυγογιάννης επιχείρησε ένα δυνατό σουτ στο παραθυράκι του Ζεϊμπέκη, αλλά ο τελευταίος απέκρουσε θεαματικά.
Στο 49’, μέσα στην πολυκοσμία στην περιοχή του Ναρθακίου, η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυνόμενου με τον κ. Νίτσα να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα απ’ όπου εκτέλεσε εύστοχα ο Κουσιώρας μειώνοντας σε 1-2.
Στο 55’ ο Ζυγογιάννης «έσπασε» από δεξιά την μπάλα στη μικρή περιοχή και ο Τσέλα δεν δυσκολεύτηκε να φέρει στα ίσια το ματς.
Στο 57’, έπειτα από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Γελαλής Π. βγήκε τετ α τετ καταφέρνοντας να νικήσει τον Ζεϊμπέκη και να κάνει την ολική ανατροπή.
Στο 68’ ο Τσέλα πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Ζεϊμπέκη και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2 για την Πελασγιώτιδα.
Στο 85’ ο Μισαηλίδης μπήκε από τα πλάγια στη μεγάλη περιοχή κι «έσπασε» την μπάλα στον Παπαθανασίου που ήταν μόνος του μειώνοντας σε 4-3 για το Ναρθάκι.
Στην τελευταία καλή φάση του αγώνα στο 90’+1, ο Κρικώνης επιχείρησε να περάσει από πάνω τον Ζεϊμπέκη αλλά ο τελευταίος πρόλαβε να διώξει την μπάλα σε κόρνερ.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Νίτσας με βοηθούς τον Μάνο και Κοντογιώργο.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Μπακατσής Κων/νος): Μαστοροδήμος, Μαριγκούδης, Ιορδανίδης (46’ Τσέλα), Μούτος, Γελαλής Π., Καλούσης, Κουτσικούλης, Ζυγογιάννης, Κουσιώρας (77’ Κρικώνης), Θέμος, Χριστώνης (Τσιγγάνης)
Α.Ο. ΝΑΡΘΑΚΙΟΥ (Βασιλείου Γιάννης): Ζεϊμπέκης, Λελεντζής, Μπανιάς, Κατσικόπουλος, Καψιώχας, Μπουλούτσος (68’ Χρόνης), Αρσενόπουλος, Αζάς (75΄Τσιανάκας), Μισαηλίδης, Καραβαγγέλης, Παπαθανασίου
Μάριος Τζήκας

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
2ος Όμιλος
Νεάπολη-Καλοχώρι 0-0 (κ.α.), 4-5 πεν.
3ος Όμιλος
ΑΟ Ελευθερών - Μελισσοχώρι 1-3
Τοξότης - Κουτσόχερο 0-1
4ος Όμιλος
Πελασγιώτιδα - Ναρθάκι 4-3
Αναγέννηση-Υπέρεια 2-2 (κ.α.), 4-3 (πεν.)

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΤΣ - ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
1ος Όμιλος (16:00)
Ακ. Ελασσόνας - Δόξα Βαλανίδας: Ζαχαρός, Πάτσης, Κουρέτσος
2ος Όμιλος (16:00)
Φιλοκτήτης - Κίσσαβος Συκουρίου: Νίτσας, Δεδικούσης, Κοντογιώργος
Προοδευτική Ανάβρας - Λαρισαϊκός: Καραθάνος, Δίχρης, Μπακλαβά
Όλυμπος Αιγάνης - Χείμαρρος Μαρμαρίνης: Τέγος Άγγελος, Παπαγεωργίου, Ντανταλής.
3ος Όμιλος (16:00)
ΑΕ Μάνδρας 2016 - Ηρακλής Χάλκης: Βασιλός, Κοτούμπας, Καραμαγκιόλας
Δόξα Ραχούλας - Δάφνη Γλαύκης: Γκόγκος, Σιαπλούλης, Θύμιου
Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων - Απόλλων Γαλήνης 2016: Μπουρονίκος, Παραφέστας, Σκάρπας
4ος Όμιλος (16:00)
Γ. Μητσιμπόνα Α΄
Προμηθέας ΑΕ Λάρισας - Ανθούπολη: Αντωνίου, Γκαρέλης, Γρηγοριάδης
Νίκη Κρήνης - Πανιώνιος Νέας Σμύρνης: Δημεράς, Τζιμούρτος, Κοντογιάννης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass