Πειθαρχία και συγκέντρωση

*ΖΗΤΗΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΙΝΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2020 20:20

Η ΚΑΕ Λάρισα ολοκλήρωσε τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, με τον προπονητή της ομάδας Λίνο Γαβριήλ να ζητά απόλυτη πειθαρχία και συγκέντρωση, αφού όσο περνούν οι μέρες πλησιάζουμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Basket League και οι παίκτες πρέπει να βρίσκονται στον μέγιστο βαθμό ετοιμότητας. Αναμφισβήτητα, η εκτός έδρας δοκιμασία ενάντια στον Παναθηναϊκό αποτελεί πρόκληση για όλους και δεν αφήνει σε κανέναν περιθώρια χαλάρωσης και αποπροσανατολισμού από το πλάνο.

Ο έμπειρος κόουτς δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και ευελπιστεί ότι έτσι θα κυλήσει ολόκληρη η προετοιμασία πριν τη «μάχη» στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, που αναβλήθηκε την περασμένη Κυριακή.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Η ΚΑΕ Λάρισα, με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Basket League 2020-21, ενημερώνει για τη διεξαγωγή της πρώτης συνέντευξης Τύπου. Οι επισημάνσεις των πρωταγωνιστών της ομάδας θα προβληθούν σε Live streaming μέσα από τα social media του συλλόγου, μεθαύριο Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στις 15.30.
Να σημειωθεί ότι λόγω των μέτρων που έχουν παρθεί για την πανδημία του Covid-19 δεν υπάρχει η δυνατότητα φυσικής παρουσίας δημοσιογράφων στην αίθουσα τύπου του Κλειστού γυμναστηρίου της Νεάπολης. Για τον λόγο αυτόν, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ παρακαλούνται να αποστείλουν τις ερωτήσεις τους, το αργότερο μέχρι αύριο Πέμπτη 22 Οκτωβρίου και ώρα 22.00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass