Φιλική νίκη του Απόλλωνα Λάρισας

*ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΩΤΙΕΑ ΜΕ 2-0 *ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ Β. ΜΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Ι. ΜΑΓΓΟ ΚΑΙ Θ. ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2020 20:05

Θετικό ήταν το χθεσινό αγωνιστικό τεστ για τον Απόλλωνα Λάρισας ο οποίος επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι στην Αγιά του τοπικού Δωτιέα (ομάδα της Α’ Ερασιτεχνικής) με σκορ 2-0.


Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και άνοιξαν το σκορ στο 24’ όταν μετά από φάουλ του Μάρτινς, ο Μόρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 76’ ο Τασιούλης με κοντινό πλασέ. Είχε προηγηθεί η κεφαλιά του Ζαχόπουλου μετά από σέντρα του Λουκά, όμως ο Φαρμάκας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα.
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης ο Δωτιέας Αγιάς τίμησε τον Βαγγέλη Μόρα για τη συνολική του προσφορά στο ποδόσφαιρο. Την πλακέτα απένειμε ο πρόεδρος του συλλόγου Κυριάκος Καφανέλης. Παράλληλα η διοίκηση του Δωτιέα προσέφερε ανθοδέσμες στον προπονητή του Απόλλωνα Λάρισας, Γιάννη Μάγγο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Θοδωρή Κυριακούλη σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφορά τους στην ομάδα του Δωτιέα Αγιάς κατά το πρόσφατο παρελθόν.
Ο Απόλλωνας Λάρισας στο πλαίσιο της προετοιμασίας του θα δώσει την ερχόμενη Παρασκευή 16/10 φιλικό παιχνίδι στη Λειβαδιά με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, ενώ τη Δευτέρα στη Λειβαδιά 19/10 θα φιλοξενήσει την ΑΕ Καραϊσκάκη.
ΔΩΤΙΕΑΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Παππάς, Δημολιός, Σούλι, Τσακάλι, Παπαγιαννούλης, Μακρής, Ντακούλας, Γούτος, Τσιρογιάννης, Χατζής (στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Σπετίμ, Φασούλας, Φουκαλάς, Φαρμάκας, Τσιάμης, Βλάχος, Κόκκινος, Χονδροδήμος, Νεόπουλος).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Αστράς, Μόρας, Καλούσης, Γεωργακόπουλος, Μπούσης, Μπάμπης, Αντεμάι, Φρανσουά, Μπρέμπος, Μάρτινς, Νούσιος (στην επανάληψη έπαιξαν και οι Τασιούλης, Καμπέρης, Νύκταρης, Πρίφτης, Μπαλογιάννης, Ζαχόπουλος, Λουκάς, Παυλής).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass