Μιχ. Γρηγορίου: Δεν έχω παράπονο...

*ΦΙΛΙΚΟ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ»

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2020 21:10

Μετά από δύο μέρες ξεκούρασης οι παίκτες της ΑΕΛ επανέρχονται σε προπονητικούς ρυθμούς σήμερα με νέο πρόσωπο τον νεοαποκτηθέντα Ιωάννη Κωστή αλλά και τρεις απόντες, τον Μιλοσάβλιεβιτς που πήρε άδεια για οικογενειακούς λόγους, τον Σπάρβ που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Φινλανδίας και τον Ντουρμισάι που έχει έναν ελαφρύ τραυματισμό από τον αγώνα της περασμένης Κυριακής στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ίσως είναι από τις λίγες φορές που δεν θα μιλήσει στους παίκτες, αφού λέγοντας χθες στην «Ε» τόνισε ότι δεν έχει το παραμικρό παράπονο από κανέναν. Μας είπε χαρακτηριστικά: «Τι να πω στα παιδιά, είχαν δύο δοκάρια, αρκετές ευκαιρίες έπρεπε να κερδίσουμε και τελικά χάσαμε. Ακόμα και στη φάση του πέναλτι ήμασταν άτυχοι με τον Μαϊδανό που είναι εξαιρετικό ταλέντο γιατί μπήκε αναγκαστικά στη θέση του Φιλίπ που ήταν άρρωστος. Ήταν και αυτό εναντίον μας... Δεν πειράζει, προχωράμε, θα έρθουν οι νίκες γιατί πιστεύω στην ομάδα». Σε ερώτησή μας αν ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές μας είπε: «Εκτιμώ πως ναι...(σ.σ. χωρίς να διευκρινίσει κάτι περαιτέρω)». Το ερχόμενο Σάββατο οι «βυσσινί» θα δώσουν στις 17.00 φιλικό παιχνίδι με τον «Καραϊσκάκη» στο γήπεδο Αλκαζάρ όπου ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει την ευκαιρία να βγάλει καλύτερα συμπεράσματα για την αξία των παικτών του και κυρίως για τους νεοαποκτηθέντες της ομάδας.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass