Με στόχο την πρόκριση η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ

*ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ *ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΝΤΑΡΙΟΥΣ ΡΟΪ *180.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2020 21:00

Με στόχο την πρόκριση θα αγωνιστεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ο αγώνας θα γίνει στο PAOK Sports Arena, θα αρχίσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί Live Streaming από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο YouTube.


Ο τεχνικός της ομάδας Λίνος Γαβριήλ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, καθώς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και φιλοδοξεί να επαναλάβει μία εμφάνιση ανάλογη με αυτή που έκανε στον πρώτο αγώνα που έδωσε για το Κύπελλο με τον Χαρίλαο Τρικούπη στη Λάρισα.
Το παιχνίδι αυτό αναμένεται να είναι το τελευταίο του Ντάριους Ρόι (δεν ήταν άσχημος), καθώς από τη στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον για τον Φλόιντ «θυσιάστηκε»…
Για τον σημερινό αγώνα ο Κώστας Παπαδάκης δήλωσε: «Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πολλά για τον σημερινό αντίπαλό μας, τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο για το Κύπελλο Ελλάδας. Αναντίρρητα, το μυαλό μας πρέπει να είναι συγκεντρωμένο στη σημερινή αναμέτρηση, ενώ πρέπει να βγάλουμε ενέργεια μέσα στο παρκέ.
Είναι νωρίς για εξαγωγή συμπερασμάτων και για τις δύο ομάδες, δεδομένου ότι το πρωτάθλημα της Basket League δεν έχει ξεκινήσει. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι οι προπονήσεις στην ομάδα μου είναι σκληρές και το κλίμα που επικρατεί εξαιρετικό. Κάθε παιχνίδι, λοιπόν, είναι ξεχωριστό και η μόνη επιδίωξή μας είναι η βελτίωση».
Με μοναδικό απόντα τον τραυματία, Γιώργο Τσαλμπούρη, αλλά κανονικά στη διάθεση του Κώστα Μέξα οι Δημήτρης Κακλαμανάκης, Αλαν Χέρντον, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που είχαν εσχάτως, θα παίξει η ομάδα του ΠΑΟΚ.
«Επιτέλους, έφτασε η ώρα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα μας. Το περιμέναμε αρκετό καιρό και σίγουρα οι συνεχείς αναβολές του αγώνα με τον Πανιώνιο έχουν επιπτώσεις στην ομάδα μας, καθώς μείναμε αρκετές μέρες χωρίς να δώσουμε, έστω, ένα φιλικό, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί ο ρυθμός. Βέβαια, αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία. Είμαστε υποχρεωμένοι να μπούμε δυναμικά στο παιχνίδι, να ακολουθήσουμε όσο πιο πιστά μπορούμε το πλάνο μας και να συνεχίσουμε στον πρώτο -χρονικά- στόχο της σεζόν, μπαίνοντας στα προημιτελικά του Κυπέλλου», σχολίασε για τη μάχη με τους Θεσσαλούς, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο τεχνικός του «Δικεφάλου».
Εστιάζοντας στη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ, ο Κώστας Μέξας, ανέφερε: «Το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Η Λάρισα είναι μία ομάδα που κατά τη γνώμη μου είναι υποψήφια για τα playoffs στο φετινό πρωτάθλημα. Έχει πιο βαθύ ρόστερ σε σχέση με πέρυσι, το ίδιο ή και ακόμα περισσότερο ποιοτικούς ξένους. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για τα δεδομένα της εποχής».

180.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
Το ποσό των 180.000 ευρώ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα θα εισπράξει φέτος η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ μετά την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΚΑΕ για κεντρική διαχείριση. Τη «μερίδα του λέοντος» θα πάρει ο Παναθηναϊκός με 1,1 εκατομμύριο ευρώ και η ΑΕΚ με 800.000 ευρώ.
Αυτήν τη στιγμή υπάρχει διαπραγμάτευση και για την ονομασία του πρωταθλήματος, καθώς ο περσινός χορηγός έριξε την προσφορά του από το ένα εκατομμύριο ευρώ στις 300.000 ευρώ!
Αν δεν αυξηθεί η προσφορά τού χορηγού, τότε η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ θα πάρει τα ίδια χρήματα με πέρυσι από τον ΕΣΑΚΕ, δηλαδή από τηλεοπτικά και κεντρικό χορηγό.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass