Σενάριο για επιστροφή Φλόιντ στη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2020 21:16

Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας στις 17 Οκτωβρίου και ετοιμάζεται για μία ακόμα μεταγραφή ή για να ακριβολογούμε για μία επάνοδο, αυτήν του Τζεχάι Φλόιντ, αφού κατά την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά 2019-20 αγωνίστηκε με τη φανέλα της λαρισινής ομάδας σε 20 παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, σκοράροντας 5 πόντους κατά μέσο όρο κι έχοντας 5 ριμπάουντ, 0.75 ασίστ, 2.2 κοψίματα και 9.9 βαθμούς στην αξιολόγηση ανά αγώνα.

Ο παίκτης ανήκει στον Προμηθέα Πατρών, αλλά η απόκτηση του Φαγέ από την πατρινή ομάδα στέλνει τον παίκτη  σε ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ ή Λαύριο και όλα θα κριθούν μετά την αυριανή μέρα.
Ο Φλόιντ γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου 1997, στο Παρλίν  του Νιου Τζέρσι των Η.Π.Α., έχει ύψος 2.03, παίζει στη θέση «4»,  αγωνίστηκε στο Κολλέγιο του Χόλι Κρός (ΝCAA) από το 2015 έως το 2019, έχοντας ως τελειόφοιτος 12.9 πόντους, 6.1 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ και 2.4 κοψίματα κατά μέσο όρο. Το καλοκαίρι του 2019 ήρθε στην Ευρώπη για τη γερμανική MHP Ρίσεν Λούντισμπουργ, αλλά τελικά το επαγγελματικό του ντεμπούτο έγινε με την ομάδα της Λάρισας στην Basket League.

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
Στη χθεσινή  συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ οι 12 ΚΑΕ της Basket League (ΑΕΚ, Άρης, Ηρακλής, Ιωνικός, Κολοσσός, Λάρισα, Λαύριο, Παναθηναϊκός,  ΠΑΟΚ, Περιστέρι, Προμηθέας και Χαρίλαος Τρικούπης) αποδέχθηκαν κατ’ αρχήν την πρόταση της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων τους στο Πρωτάθλημα και εξουσιοδότησαν τον πρόεδρο, κ. Ευάγγελο Γαλατσόπουλο, για να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με τη δημόσια τηλεόραση για τους όρους της τελικής συμφωνίας.
Οπως ανέφερε η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: «Μετά από σχεδόν 20 χρόνια όλες οι ομάδες συνεργάστηκαν σε κλίμα ενότητας, έβαλαν πάνω από όλα το καλό του Πρωταθλήματος και πέτυχαν την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Πρωταθλήματος. Η επικείμενη συμφωνία με την ΕΡΤ θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας εποχής για το ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ για δύο βασικούς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του υγιούς ανταγωνισμού των ΚΑΕ και της αναβάθμισης συνολικά του Πρωταθλήματος. Ο δεύτερος είναι πως η νέα συμφωνία με την ΕΡΤ θα είναι μακράς πνοής και σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης λόγω της πανδημίας θα προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια στις ΚΑΕ, στους παίκτες, στους προπονητές, στους ιδιοκτήτες τους για να σχεδιάσουν το μέλλον».

 

Στο κανάλι του ΠΑΟΚ στο YouTube το ματς Κυπέλλου με τη Λάρισα

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (17:00)

Διαδικτυακά, από το κανάλι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο YouTube θα μεταδοθεί αύριο το απόγευμα στις 17:00, ο αγώνας του Δικεφάλου με τη Λάρισα για τη δεύτερη αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι Θεσσαλονικείς γνωρίζοντας ότι δεν θα έχουν κόσμο στις εξέδρες, εξαιτίας της πανδημίας που συνεχίζει την επέλασή της σε κάθε γωνιά του κόσμου, αποφάσισαν να προσφέρουν την αναμέτρηση δωρεάν στο κοινό τους.
Όποιος περάσει, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ηρακλή στις 7 ή 8 Νοεμβρίου 2020 στα προημιτελικά.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass