ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ:

Βήματα σταθερά προς τα εμπρός…

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2020 20:40

Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία μέρα λέει μια γαλλική παροιμία και με οδηγό αυτή θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική σεζόν η Αναγέννηση Ζαππείου στον τρίτο όμιλο της Β’ τοπικής κατηγορίας καθώς το μεν νεανικό και γεμάτο ενέργεια, πλην σαφώς άπειρο σχήμα που αναμένεται να παρουσιάσει ο τεχνικός της ομάδας, Βασίλης Τσιάρας, είναι σχεδόν βέβαιο ότι αγώνα με τον αγώνα θα βάζει όλο και πιο δύσκολα εμπόδια ακόμα και στους πιο «έμπειρους» αντιπάλους που θα βρεθούν στον δρόμο της.


«Βήμα-βήμα θα χτιστεί η ομάδα» τονίζουν από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο εντός των τειχών του συλλόγου, καθώς θέλουν να παίξουν χαμηλά την... μπάλα έτσι ώστε οι πρωταγωνιστές του αγωνιστικού τμήματος να μην έχουν επιπλέον βάρος στους «ώμους» τους, με σκοπό πάντα την επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει σε βάθος χρόνου.  
Από την πλευρά της η διοίκηση με τον κ. Βασίλη Γουλίτσα στον προεδρικό θώκο εκφράζει με κάθε ευκαιρία την αμέριστη στήριξη στο πλάνο που έχει τεθεί σε λειτουργία από την αρχή της προετοιμασίας, ενώ όπως μας ανέφερε ο προπονητής της Αναγέννησης Ζαππείου, Βασίλης Τσιάρας, το μόνο που επιθυμεί είναι «να τελειώσει επιτέλους αυτήν η άσχημη κατάσταση που βιώνουμε αλλιώς...».
Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός Βασίλης Τσιάρας επισήμανε:
«Καταρχάς θα ήθελα να πω ότι σε αυτήν την περίεργη εποχή που ζούμε τα δεινά δεν έχουν τελειωμό, καθώς εν μέσω πανδημίας ήρθε και ο «Ιανός» για να χτυπήσει ακόμη πιο σκληρά κάποια μέρη και συνανθρώπους μας που ήδη περνούσαν μία άλλη δοκιμασία (σ.σ. του κορονοϊού). Αυτές οι καταστάσεις που κανείς μας δεν πίστευε ότι θα ζήσει μέχρι και πριν από περίπου 7 μήνες, θεωρώ ότι θα μας κάνουν να βγούμε πιο ενωμένοι και «ανθρώπινοι» από ποτέ γιατί τίποτα όπως βλέπουμε δεν είναι δεδομένο πλέον. Το μόνο που επιθυμώ πραγματικά είναι να τελειώσει επιτέλους αυτήν η άσχημη κατάσταση που βιώνουμε αλλιώς ποιος ξέρει τι μέλλει γενέσθαι.
Τώρα όσον αφορά το πρωτάθλημα που πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα, εύχομαι υγεία και όχι τραυματισμούς σε όλους όσους ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να κυλήσουν όλα ομαλά χωρίς κρούσματα ή άλλα απρόοπτα ώστε να μην υπάρξει διακοπή στο πρωτάθλημα διότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός αποτελεί για πολλούς τη μοναδική διαφυγή από την άτονη και γεμάτη με περιορισμούς καθημερινότητα που ζούμε τελευταία.
Στα αγωνιστικά τώρα, στόχος μας για φέτος είναι να χτίσουμε μία ομάδα που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο για 90 λεπτά και αυτό θεωρώ πως στο τέλος θα το καταφέρουμε μιας κι έχουμε στη συντριπτική πλειοψηφία νεαρά παιδιά σε σχέση με τα προηγούμενα έτη που κυριαρχούσε ο κάπως μεγαλύτερος μέσος όρος ηλικίας. Πάντα με τη βοήθεια των 2-3 πιο έμπειρων παικτών που έμειναν στην ομάδα κι έχοντας τα περισσότερα παιδιά ήδη από την περσινή σεζόν, συν τις προσθήκες των νέων που δείχνουν ότι βρίσκονται σε θέση να μας βοηθήσουν άμεσα, ευελπιστούμε ότι με αργά και σταθερά βήματα θα επιτευχθούν όλοι μας οι στόχοι».
Σε δηλώσεις προέβη και ο αρχηγός της ομάδας Τάσος Ζαχαριάς, ο οποίος βρίσκεται στο σωματείο από τη στιγμή της επανίδρυσής του και αποτελεί τον... «βράχο» στα μετόπισθεν της ομάδας σε κάθε αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικότερα, ο παίκτης της Αναγέννησης Ζαπείου επισήμανε:
«Αρχικά να ευχηθώ με τη σειρά μου υγεία σε όλους. Ως αρχηγός και πιο παλιός στην ομάδα αποτελώ το δεξί χέρι, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, του προπονητή μας εντός των τεσσάρων γραμμών πάντα. Προσπαθώ με την εμπειρία μου να καθοδηγήσω το νέο αίμα που διαθέτει η ομάδα έτσι ώστε να έχουμε μία αξιοπρεπή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Κρατήσαμε τον κορμό νέων παιδιών που είχαμε από πέρυσι και με τις προσθήκες που κάναμε πιστεύω ότι μόλις δέσει το σύνολο θα παρουσιάσουμε ωραία πράγματα στο γήπεδο».

 

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ
Δηλώσεις έκαναν και δύο νέα αποκτήματα του συλλόγου, ο Νίκος Νούσιας και ο Αλέξης Νικολακούλης, οι οποίοι δήλωσαν τα ακόλουθα:Νούσιας Νίκος: «Ήρθα σε μία ομάδα που θα βασιστεί σε παίκτες της ηλικίας μου οπότε πιστεύω θα αναπτύξουμε γρήγορα χημεία μεταξύ μας και αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα ώστε να αποδώσω τα μέγιστα για να εκπληρώσω τους στόχους που έθεσε η διοίκηση».Νικολακούλης Αλέξης: «Η Αναγέννηση μου προσφέρει τη δυνατότητα να εξελιχθώ μέσα από τον θεμιτό ανταγωνισμό που υπάρχει στην ομάδα κι έτσι θα καταφέρω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε φορά που παίζω. Από εκεί και πέρα στόχος μας είναι το ωραίο ποδόσφαιρο και να καταφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε στο βαθμολογικό κομμάτι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass