Ο Γκοτζαμανίδης για τέσσερα χρόνια στην ΑΕΛ

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ - ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΝΙΚΟΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2020 21:16

Δύο αξιόλογους ποδοσφαιριστές με τους οποίους ήδη είχε συμφωνήσει, ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία ενδεχομένως να κάνει μία μεταγραφή ακόμα και θα είναι πλήρες το ρόστερ της ομάδας.


Έκανε  δικό της λοιπόν, όπως αναφέρει, τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό Νικόλαο Γκοτζαμανίδη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με ελεύθερη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, ενώ στα «βυσσινί» ντύθηκε και ο 26χρονος Αλέξανδρος Νικολιάς, ο οποίος παραχωρήθηκε ως δανεικός για δύο συν ένα χρόνια, από τους «ερυθρόλευκους».
Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά, για να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι στο πρωτάθλημα της Super League 1, που ήδη παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον μετά τη διεξαγωγή των τριών πρώτων αγωνιστικών.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ λοιπόν ανακοίνωσε  την υπογραφή 4ετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον κεντρικό αμυντικό Νικόλαο Γκοτζαμανίδη με ελεύθερη μεταγραφή από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Είναι 19 ετών, έχει ύψος 1,89, ήταν επαγγελματίας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, είχε αγωνιστεί  στην ομάδα U19 σε 55 αγώνες και έχει πετύχει 5 γκολ, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας μας U16, U17, U18 και U19 με 20 συμμετοχές και 2 γκολ.
Ο ποδοσφαιριστής συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στην Αθήνα παρουσία του προέδρου και ιδιοκτήτη της ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια, που τους υποδέχτηκε στο δικηγορικό του γραφείο.

 

ΔΑΝΕΙΚΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΙΑΣ
Επίσης ανακοινώθηκε και ο Αλέξανδρος Νικολιάς, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό για δύο συν ένα χρόνια. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι 26 ετών, έχει ύψος 1,76 και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος. Στην έως τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ (1 συμ.), Γλυφάδα (10 συμ. – 1 γκολ), Ολυμπιακό Βόλου (51 συμ. –6 γκολ) και ΠΑΣ Γιάννινα (75 συμ. – 6 γκολ) και φέτος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό.
*Οι δύο  ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη Λάρισα για να ενσωματωθούν  με την υπόλοιπη ομάδα και ενδεχομένως σήμερα στην απογευματινή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δένδρων να γνωρίσουν τους νέους συμπαίκτες τους.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Μετά το χθεσινό ρεπό, οι παίκτες της ΑΕΛ επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις στα Δένδρα ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του τραυματία Αλέξη Μιχαήλ, ο οποίος αναμένεται να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μετά από 4 ή 6 εβδομάδες περίπου. Ο τεχνικός των «βυσσινί» θα επιλέξει μάλλον έναν εκ των Μούζεκ, Σπαρβ ή Αλί Γκαζάλ, χωρίς να αποκλείεται και κάποια άλλη λύση.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass