Συνάντηση με τον δήμαρχο και τα σωματεία Ελασσόνας

Είχε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2020 20:17

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΕΠΣΛ, Δημήτρη Μπουχλαριώτη, με τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νικόλαο Γάτσα και τα σωματεία της περιοχής, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Ευαγγελισμό Ελασσόνας.


Ο κ. Μπουχλαριώτης, στο πλαίσιο της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, έκρινε επιβεβλημένη αυτήν τη συνάντηση, θέλοντας να δείξει έμπρακτα τη στήριξή του στα σωματεία της πιο απομακρυσμένης περιοχής του νομού και να τους δώσει τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις τόσο με την ΕΠΣΛ όσο και με τη δημοτική αρχή.
Στην έναρξη της ομιλίας του, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ παρουσίασε τα νέα δεδομένα του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά λόγω του κορονοϊού, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις παροχές της ΕΠΣΛ προς τα σωματεία με τη δωρεάν δήλωση συμμετοχής σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, τις δωρεάν φυσιοθεραπείες και εγχειρήσεις και τις δωρεάν παρατηρησίες.
Όσον αφορά τη διαιτησία, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους πως κάθε ομάδα θα λάβει δύο δωρεάν διαιτησίες, ενώ το εξοδολόγιο της Α1 και της Β’ κατηγορίας θα εξισορροπηθεί με αυτό των ομάδων της Λάρισας, καθώς η Ένωση θα καλύψει όλα τα οδοιπορικά των διαιτητών.
Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γάτσας, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ για την πρόσκληση τονίζοντας πως παρόλο που δεν τον γνώριζε, του πιστώνει τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλει για να κρατήσει ζωντανά τα σωματεία και ιδιαίτερα αυτά των απομακρυσμένων περιοχών, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο κοινωνικοπολιτιστικό έργο στα χωριά.
Επιπλέον, ο κ. Γάτσας στην ομιλία του προς τα σωματεία δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν και μαζί με τους υπεύθυνους του Δήμου στα θέματα αθλητισμού θα προσπαθούν πάντα να αντιμετωπίζουν ό,τι προβλήματα ανακύπτουν.
Στη συνέχεια, δόθηκε ο λόγος στους εκπροσώπους των σωματείων, οι οποίοι επικρότησαν τον Πρόεδρο για τις παροχές που προσφέρει η ΕΠΣΝΛ προς τα σωματεία, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην κάλυψη των εξόδων για τα χειρουργεία αλλά και για την εξισορρόπηση των εξοδολογίων των διαιτητών.
Για την ΕΠΣΝ Λάρισας, εκτός από τον πρόεδρο κ. Μπουχλαριώτη παρόντες ήταν ο ταμίας κ. Τσακίρης, ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής κ. Κουτσογιάννης και ο παρατηρητής διαιτησίας κ. Κουρδής, όλοι με καταγωγή από διάφορες περιοχές της Ελασσόνας. Τον δήμαρχο κ. Γάτσα πλαισίωναν ο αντιδήμαρχος άρδευσης κ. Τσούρης, ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Δραγατσίκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού κ. Δήμκος και η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κα. Ταζέ.
Από πλευράς των σωματείων παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι των Οικονόμου Τσαριτσάνης, ΠΟ Ελασσόνας, Δόξας Βλαχογιαννίου, Βερδικούσιας, Δόξα Βαλανίδας, Αναγέννησης Ευαγγελισμού, Κεραυνού Δρυμού, Συκέας, Στεφανόβουνου/Γαλανόβρυσης, Θύελλας Μεγ. Ελευθεροχωρίου, Μύτικα Καλυβίων, ΑΠ Ελασσόνας και Δομένικου.

 

Συγκέντρωση για τα πρωταθλήματα Υποδομής

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομών ΕΠΣΛ καλούνται οι εκπρόσωποι των σωματείων που έχουν δηλώσει ή προτίθενται να δηλώσουν συμμετοχή στις φετινές διοργανώσεις, να παρευρίσκονται αύριο Τρίτη και ώρα 19.30 στο ξενοδοχείο “Διόνυσος” προκειμένου να συζητηθούν οι όροι διεξαγωγής των πρωταθλημάτων. Ευνόητο είναι ότι η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass