Η ΑΕΛ πολύ κοντά σε Χαρογιάν!

ΕΝΩ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2020 21:02

Ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής Λούκας Σπεντλχόφερ χάθηκε για την ΑΕΛ αλλά βρίσκεται πολύ κοντά στον διεθνή Αρμένιο σέντερ μπακ Βαραζντάτ Χαρογιάν, γνώριμο στο ελληνικό κοινό από τα πρόσφατα παιχνίδια της εθνικής Ελλάδας με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αρμενίας.


Ο Χαρογιάν γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1992 στο Ερεβάν και ξεκίνησε την καριέρα του από την Πούνικ Ερεβάν με τα χρώματα της οποίας άρχισε να εξοικειώνεται με τους τίτλους καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα Αρμενίας το 2009 και το 2010. Την τελευταία χρονιά κέρδισε και το Κύπελλο Αρμενίας αλλά και το Σούπερ καπ της χώρας του.
Τον Μάρτιο του 2012, έγινε γνωστός από το ενδιαφέρον της Κολωνίας, ενώ στις 6 Ιουνίου υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα Tractor Sazi από το Ιράν. Ωστόσο, μόλις μια μέρα αργότερα η μεταγραφή ακυρώθηκε από τη διοίκηση της Tractor Sazi μετά από διαμαρτυρίες φιλάθλων λόγω συγκρούσεων μεταξύ της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν.
Λίγες ώρες μετά την ακύρωση του συμβολαίου με την Tractor Sazi, μετακινήθηκε σε ένα άλλο ιρανικό σωματείο με το οποίο αγωνίστηκε 25 παιχνίδια.
Στις 5 Ιουλίου 2017 υπέγραψε συμβόλαιο με την Ουράλ που παίζει στη Ρωσική Πρέμιερ Λιγκ και στις 22 Σεπτεμβρίου 2020 η σύμβασή του τερματίστηκε με αμοιβαία συναίνεση.
Στις 19 του μηνός έπαιξε κόντρα στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης εκτός έδρας(1-1), ενώ με την εθνική Αρμενίας αγωνίστηκε στις 5 και 8 Σεπτεμβρίου κόντρα σε Β. Μακεδονία και Εσθονία (ήττα με 2-1 από την πρώτη και νίκη με 2-0 με τη δεύτερη) για το Nationς League.
Η αξία του είναι 800.000 ευρώ και έχει παίξει με την Ουράλ 55 παιχνίδια πρωταθλήματος τα τρία τελευταία χρόνια, κατακτώντας ένα κύπελλο το 2018-19, ενώ με την εθνική Αρμενίας μετράει 52 συμμετοχές (δύο γκολ) και με τις μικρές εθνικές ομάδες 34 (δύο γκολ).
Αν η μεταγραφή του ολοκληρωθεί θα μιλάμε για πολύ σημαντική επιτυχία της λαρισινής ομάδας, ανάλογη του Φιλανδού Τιμ Σπαρβ.

 

ΚΑΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗ
Η ΑΕΛ βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμα μεταγραφής, του 19χρονου (γεννημένος στις 25/01/2001) Νίκου Γκοτζαμανίδη που αγωνίζεται στην U19 του Ολυμπιακού. Ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός αποτελεί γέννημα- θρέμμα των τμημάτων υποδομής των πρωταθλητών Ελλάδας και στο πρωτάθλημα της Super League U19 έδωσε το «παρών» σε συνολικά 43 παιχνίδια, σημειώνοντας 5 τέρματα. Παράλληλα, έχει καταγράψει και 6 συμμετοχές στο UEFA Youth League.

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Με προπόνηση στο γήπεδο Αλκαζάρ συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό (19.30) στο πλαίσιο της 3η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

 

ΑΛΛΑΓΗ ΒΟΗΘΟΥ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ
O βοηθός, Τρύφων Πετρόπουλος, που είχε οριστεί στο ΑΕΛ - Παναθηναϊκός, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα η ΚΕΔ να προχωρήσει στην αλλαγή του, με τον Μιχάλη Δημόπουλο να παίρνει τη θέση του. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΕΔ.
«Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι ο κ. Τρύφωνας Πετρόπουλος (Βοηθός Διαιτητής/ΕΠΣ Αρκαδίας) που έχει ορισθεί στον αγώνα της Super League 1 ΑΕΛ - Παναθηναϊκός στις 28/9/2020, αντικαθίσταται από τον κ. Μιχαήλ Δημόπουλο (Βοηθός Διαιτητής/ΕΠΣ Δυτικής Αττικής).
Ο κ. Πετρόπουλος ύστερα από τη σχετική εξέταση σήμερα το πρωί βρέθηκε θετικός στον COVID-19. Τονίζεται δε, ότι δεν ήρθε σε επαφή με τους υπόλοιπους αξιωματούχους του αγώνα. Ως μέρος των κυβερνητικών οδηγιών, ο κ. Πετρόπουλος θα απομονωθεί για επτά (7) ημέρες και δεν θα είναι διαθέσιμος για αγώνες κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος».

 

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Στον… απόηχο των αναμετρήσεων των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και ΑΕΚ σε Champions League (οι δύο πρώτοι) και Europa League (η τρίτη), διεξάγεται η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός μπαίνουν πρώτοι στον... χορό. Σήμερα οι μεν «ασπρόμαυροι» κοντράρονται με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, οι δε «ερυθρόλευκοι» περιμένουν τον Παναιτωλικό στον Πειραιά. Αμφότεροι θα έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τις αναμετρήσεις-ρεβάνς απέναντι σε Κράσνονταρ και Ομόνοια, αντίστοιχα.
Το «κυρίως πιάτο»... σερβίρεται αύριο (27/9). Ο Άρης, με τον Άκη Μάντζιο πλέον στον πάγκο του, φιλοξενεί στη Θεσσαλονίκη τον –πρωτοεμφανιζόμενο στη φετινή σεζόν– ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ και Ατρόμητος κοντράρονται στο Ηράκλειο, ενώ η ΑΕΚ περιμένει τη Λαμία στο ΟΑΚΑ, με το βλέμμα στραμμένο και στην αναμέτρηση με τη Βόλφσμπουργκ.
Το βράδυ της Δευτέρας (28/9), η ΑΕΛ επιστρέφει στο Αλκαζάρ και θέλει να συνδυάσει το γεγονός με θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Super League:
ΣΗΜΕΡΑ
18:30 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΟΚ
20:30 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Παναιτωλικός
ΑΥΡΙΟ
16:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα
18:00 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – Ατρόμητος
20:30 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ – Λαμία
ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 Στάδιο Αλκαζάρ, Λάρισα – Παναθηναϊκός
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ
«Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες):
1.Άρης     6    4-1
2.ΟΦΗ     4    3-2
3.ΠΑΟΚ     4    2-1
4.Ολυμπιακός    3    3-0 (1αγ.)
5.ΑΕΚ    3    2-0 (1αγ.)
6.ΝΠΣ Βόλος    3    2-1
7.Αστέρας Τρίπολης     3    1-3
8.Ατρόμητος     1    1-3
9.Παναιτωλικός     1    1-3
10.Απόλλων Σμύρνης     0    0-0 (0αγ.)
11.ΠΑΣ Γιάννινα     0    0-0 (0αγ.)
12.ΑΕΛ     0    0-1 (1αγ.)
13.Παναθηναϊκός     0    0-1 (1αγ.)
14.Λαμία     0    1-4

 

Τέλος ο Σπεντλχόφερ και διάψευση του παίκτη

Από την ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώθηκε ότι δεν προχώρησε η μεταγραφή του Αυστριακού ποδοσφαιριστή Λούκας Σπεντλχόφερ λόγω προβλημάτων με τους μάνατζερ του παίκτη για τους οποίους τονίστηκε σε ανακοίνωση: «Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση οι μάνατζέρ του επικοινώνησαν μαζί μας και μας αποκάλυψαν ότι ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος και μας παρακάλεσαν να κατεβάσουμε από το site την ανακοίνωση της συμφωνίας, για να έχουν τη δυνατότητα να διαπραγματευτούν τη λύση του συμβολαίου, την οποία θεωρούσαν ότι θα γίνει οπωσδήποτε μέχρι την προηγούμενη Δευτέρα, οπότε σήμερα θα εκδίδαμε νέα εισιτήρια (ήδη είχαμε κλείσει εισιτήρια για την προηγούμενη Τρίτη όπως είχαμε αναφέρει στην ανακοίνωσή μας). Σήμερα το πρωί ένας εκ των μάνατζέρ του μας απέστειλε όχι τα έγγραφα που αποδεικνύουν τη λύση του συμβολαίου του με τη Στουρμ Γκρατς, αλλά ένα έγγραφο από το οποίο προκύπτει ότι όχι μόνο ο ποδοσφαιριστής δεν έμεινε ελεύθερος όπως μας διαβεβαίωναν και γι’ αυτό ενδιαφερθήκαμε στην απόκτησή του, αλλά ότι η Στουρμ Γκρατς απλώς του επιτρέπει να έρθει στην Ελλάδα για να αρχίσει διαπραγματεύσεις μαζί μας και ακολούθως, όπως προκύπτει από το έγγραφο η ΑΕΛ να κάνει διαπραγματεύσεις με τη Στουρμ Γκρατς για την απόκτησή του».
Δήλωση έκανε και ο παίκτης σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρει: «Όλα όσα βρίσκονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν αντιστοιχούν στην αλήθεια! Έχω ακόμα συμβόλαιο με τη Στουρμ Γκρατς! Ψεύτικες ειδήσεις».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass