Οι επιτροπές της ΕΠΣΛ

*ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2020 20:40

Το Δ.Σ. της ΕΠΣΝ Λάρισας αποφάσισε κατά τη συνεδρίασή του στις 22 Σεπτεμβρίου 2020 την αναδιάρθρωση της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου και της Τεχνικής Επιτροπής. Πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου ανέλαβε ο κ.

Γκουτζαμάνης Ιωάννης, ενώ τα μέλη παραμένουν οι κ. Λίταινας Μιχαήλ και Κατσικάρης Κωνσταντίνος. Μέλος της Τεχνικής Επιτροπής είναι και ο κ. Μερτζανίδης Κωνσταντίνος.
Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΠΣΝ Λάρισας, κ. Μπουχλαριώτη Δημητρίου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή στον Ευαγγελισμό Ελασσόνας συνάντηση εκπροσώπων της ΕΠΣΝΛ με τον δήμαρχο Ελασσόνας και τα σωματεία της περιοχής. Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. την Τρίτη 22.09.20 αποφασίστηκε η έμπρακτη βοήθεια στα σωματεία των Φαρσάλων. Αναγνωρίζοντας την καταστροφή που προήλθε από τα ακραία καιρικά φαινόμενα των προηγούμενων ημερών, η Διοίκηση αποφάσισε να επωμιστεί το οικονομικό βάρος των ζημιών που σχετίζονται με τη λειτουργία της Ένωσης (επανέκδοση δελτίων και ό,τι άλλο έχει σχέση με τις υπηρεσίες της Γραμματείας).
Σύσσωμη η Διοίκηση της ΕΠΣΝ Λάρισας στέκεται δίπλα στα σωματεία των Φαρσάλων στηρίζοντάς τα για να μπορέσουν να επανέλθουν στην καθημερινότητα και την αγωνιστική δράση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass