Δείχνει πανέτοιμος ο Ηρακλής Λάρισας

ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ - ΝΙΚΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΜΕ 2-0

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2020 20:40

Συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις στα φιλικά της προετοιμασίας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ο Ηρακλής Λάρισας πέτυχε μία ακόμα νίκη αυτή τη φορά στο γήπεδο Νεάπολης επί του μαχητικού Εθνικού Ν. Κεραμιδίου με 2-0 (ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα στο πλαίσιο του 3ου ομίλου).


Δυνατό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να παίζουν με πάθος και τους γηπεδούχους να δείχνουν για μία ακόμα φορά δείγματα πολύ καλής γραφής.
Το σκορ άνοιξε στο 66’ ο Γιώργος Κακαβίτσης με κεφαλιά σε κενή εστία. Είχε προηγηθεί η κεφαλιά του Γαλάνη στο οριζόντιο δοκάρι ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Χ. Στοΐνοβιτς.
Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στην εκπνοή του αγώνα ο Ηλίας Μαυρομάτης, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας.
Η ομάδα της Λάρισας έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να δώσει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της στο 44’ με τον Ζαφειρίου, στο 47’ με τον Χατζηλιάδη, στο 52’ με τον Τάρτα και στο 55’ με τον Γκιουρσάνη.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αντωνίου με βοηθούς τους κ. Δ. Κοτούμπα και Σκυβαλίδα.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Αθανασιάς, Στοΐνοβιτς Χ., Τάρτας, Γαλάνης, Μπάμης, Χατζηλιάδης, Ναρίνογλου, Γκιουρσάνης, Ζαφειρίου, Κακαβίτσης (Σπηλιόπουλος, Μούλιας, Μαυρομάτης, Χριστακέας, Παπαδάκος, Σκαφιδάς, Στοΐνοβιτς Λ., Φώτος, Χατζόπουλος).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Λ. Μπίλλης): Καλαϊτζίδης Τ., Δαλαμήτρας, Χατζηδίμπας, Τουλκερίδης, Μυστρίδης, Γιατζιτζόγλου Π., Καλαϊτζίδης Ν., Κόλα, Μανερέτης, Γαβριηλίδης Θ., Γαρυφαλλόπουλος (Μότσιας, Τσενεκλής, Σταλίκας, Ναζλίδης, Γιατζιτζόγλου Σ., Κατσάρας, Καρτσαμπάς, Γαβριηλίδης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass