Στην τελική ευθεία οι «βυσσινί»

Η ΑΕΛ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ - ΑΥΡΙΟ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΟΠΟΥ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ Μ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙ

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2020 21:09

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες οι παίκτες της ΑΕΛ μετά το ρεπό που τους είχε δοθεί την Τρίτη. Με τα βλέμματα πλέον στραμμένα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος της Super League κόντρα στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Δευτέρα στο ιστορικό Αλκαζάρ (19:30) για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης, οι «βυσσινί» μπήκαν πλέον στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα υπολογίζει στον «μόνιμο» απόντα Μάρκο Νούνιτς, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, στις αρχές Οκτωβρίου θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά και στον 32χρονο Κροάτη κεντρικό αμυντικό Νίκολα Ζίζιτς που ταλαιπωρείται από θλάση στον τετρακέφαλο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται κανονικά στη διάθεσή του και δηλώνουν πανέτοιμοι για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι χαρακτηριστικό ότι το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό και όλοι εκφράζουν την πεποίθηση ότι η επιστροφή της ομάδας στο ιστορικό Αλκαζάρ θα συνδυαστεί με το πρώτο τρίποντο της φετινής περιόδου.
Χθες το κυρίως πρόγραμμα της προπόνησης στα Δένδρα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, το ίδιο θα επαναληφθεί και σήμερα, ενώ αύριο οι «βυσσινί» θα προπονηθούν στο Αλκαζάρ, όπου ο Μιχάλης Γρηγορίου θα δοκιμάσει το αγωνιστικό σχήμα με το οποίο θα αντιμετωπίσει τους «πράσινους».

 

ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΙ
Με τη χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής στους «νεοφώτιστους» ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα Σμύρνης, ολοκληρώθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ο έλεγχος των φακέλων των 14 ΠΑΕ της Super League. Όλες οι ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας έλαβαν το απαραίτητο πιστοποιητικό και, έχοντας εξασφαλίσει και την άδεια από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, συμμετέχουν χωρίς προβλήματα στο πρωτάθλημα της περιόδου 2020-21.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass