Η ΑΕΛ συμφώνησε με τον Σπεντχόφερ!

*ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΑΥΡΙΟ ΜΕ Κ19 ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2020 17:00

Ο τραυματισμός του Νίκολα Ζίζιτς άλλαξε τα μεταγραφικά σχέδια της ΑΕΛ, καθώς κινήθηκε για την απόκτηση σέντερ μπακ (κάτι βέβαια που υπήρχε σαν σκέψη από το καλοκαίρι με την πρόταση απόκτησης του Λαρισαίου Δημήτρη Κολοβέτσιου που πήγε στην Καϊσερισπόρ) και κατέληξε στον Αυστριακό Λούκας Σπεντχόφερ που ανήκε στη Στουρμ Γκρατς.


Ο Σπενχόφερ γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου 1993 και έχει παίξει αρχικά στην Ίντερ, μετά στη Βαρέζε για να βρει την... Ιθάκη του στη Στουρμ Γκρατς, στην οποία αγωνίζεται από το 2014 έως σήμερα και πέρυσι είχε 24 συμμετοχές, ενώ πρόπερσι 33 συμμετοχές.
Έχει κατακτήσει ένα νταμπλ με τη Στουρμ, ενώ το 2017 η χρηματιστηριακή του αξία είχε φθάσει στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, κάτι που φέτος υπολογίζεται στις 600.000 ευρώ.
Η ΑΕΛ του πρόσφερε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και συμφώνησε, ενώ το συμβόλαιό του με την αυστριακή ομάδα τελείωνε το 2022.
Έχει περίπου 30 συμμετοχές με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Αυστρίας.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ ανέφερε τα εξής: «Οριστική συμφωνία της ΠΑΕ ΑΕΛ με τον Αυστριακό ποδοσφαιριστή Lucas Spendlhofer. Ο ποδοσφαιριστής απεδέχθη την πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΛ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο ποδοσφαιριστής απέστειλε μαζί με την αποδοχή της προτάσεως της ΠΑΕ ΑΕΛ και email με το διαβατήριό του, όπως και το διαβατήριο του μάνατζέρ του, με σκοπό η ΠΑΕ ΑΕΛ να εκδώσει τα αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήση από τη Βιέννη στη Θεσσαλονίκη.
Ο ποδοσφαιριστής και ο μάνατζέρ του αναμένονται στη Λάρισα την Τρίτη 22/9/2020 το βράδυ, για να περάσει ο ποδοσφαιριστής από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.
Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρθηκαν και άλλες Ελληνικές ομάδες, αλλά αυτός τελικά επέλεξε να αποδεχθεί την πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΛ.
O Lucas Spendlhofer είναι 27 χρονών, αγωνίζεται στη θέση του σέντερ μπακ, έχει ύψος 1,87 και έχει αγωνιστεί στην Inter Milan, Varese και Sturm Graz με 190 συμμετοχές και 7 γκολ.
Ο ποδοσφαιριστής είναι διεθνής και έχει αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της Αυστρίας U17, U19 και U21 με 30 συμμετοχές και 1 γκολ».

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ
Λόγω των προβλημάτων της κακοκαιρίας, το φιλικό της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί χθες στο Δημοτικό Γήπεδο Καλαμπάκας με ώρα έναρξης στις 17:30 μετατέθηκε για σήμερα την ίδια ώρα στο ίδιο γήπεδο.
Ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου θα χρησιμοποιήσει στο σημερινό δυνατό φιλικό παιχνίδι τους θεωρητικά βασικούς για να δει κυρίως θέματα τακτικής, ενώ αύριο το πρωί οι παίκτες που δεν θα αγωνιστούν στο σημερινό φιλικό παιχνίδι θα παίξουν με την ομάδα Κ19 στο γήπεδο του Αλκαζάρ. Θα είναι η πρώτη επαφή που θα έχει η ΑΕΛ με το Αλκαζάρ ενόψει του παιχνιδιού της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου με τον Παναθηναϊκό.
Πριν τον αγώνα την ερχόμενη Παρασκευή έχει προγραμματιστεί και προπόνηση στο Αλκαζάρ.

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Σε αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική της Super League σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-1
Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 3-0
Παναιτωλικός-ΑΕΚ (αργά χθες)
ΣΗΜΕΡΑ
Λαμία-ΟΦΗ (18:15)
ΝΠΣ Βόλος-Άρης (20:30)
Δεν έχουν οριστεί
Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass