Σύντομες αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2020 17:00

Δυνατό φιλικό σήμερα στην Τσαριτσάνη

* ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ

Τον τέταρτο -κατά σειρά- αγώνα προετοιμασίας του θα δώσει σήμερα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος θα υποδεχτεί στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» τον Αετό Μακρυχωρίου, περσινό πρωταθλητή του διακοπέντος πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΝΛ και αντίπαλό του στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.


Ο Νίκος Φώλλας θα έχει την ευκαιρία να δει την πρόοδο των παικτών του με τη συμπλήρωση 40 ημερών προετοιμασίας, με αντίπαλο το συγκρότημα του εξαιρετικά οικείου στην Τσαριτσάνη Κώστα Κατσάρα, που έχει στους «κιτρινόμαυρους» και τους πρώην ποδοσφαιριστές του Οικονόμου Λάζαρο Κουμπούρα, Απόστολο Γκαμπέτα, Βασίλη Αναστασίου και Πολύκαρπο Δραγατσίκη.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 5.30 μ.μ.

 

Φιλικών συνέχεια για τον Ηρακλή Λάρισας

Φιλικών συνέχεια σήμερα για την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στο πλαίσιο του 3ου ομίλου στη Γ’ εθνική κατηγορία.
Η ομάδα των Χρήστου Χατζηλιάδη και Θάνου Τριανταφυλλόπουλου θα αγωνιστεί απέναντι στον Π.Ο. Φήκης, ομάδα Γ’ Εθνικής που μάλιστα μετέχει στον ίδιο όμιλο και θα διεξαχθεί στη Φήκη Τρικάλων με ώρα έναρξης στις 18:00.
Θα είναι ένα καλό τεστ για τη λαρισινή ομάδα που θέλει και φέτος να κάνει αισθητή την παρουσία της.

 

Ο Γιώργος Νάκας μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος
*ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣ. ΑΕΛ

Οι πρώτες αρχαιρεσίες στη Λάρισα με τον νέο αθλητικό νόμο θα είναι αυτές της ερασιτεχνικής ΑΕΛ στις 29 Σεπτεμβρίου όπου για τη θέση του προέδρου, ένας θα είναι υποψήφιος πρόεδρος, ο Γιώργος Νάκας (προβλέπεται ξεχωριστή σταυροδοσία για τον πρόεδρο και για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου), ενώ επίσης υπάρχουν αρκετές γυναίκες υποψήφιες (σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο το 1/3, αλλά χωρίς να είναι υποχρεωτική η εκλογή στο Συμβούλιο). Εκλέγονται δεκαπέντε (μαζί με τον πρόεδρο).
Αναλυτικά οι υποψηφιότητες:
Υποψήφιοι πρόεδροι: Νάκας Γεώργιος.
Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο: Βαλιάκος Γεώργιος, Δήμας Ιωάννης, Κανάκης Αθανάσιος, Κατσιάνης Μιχαήλ, Λιντέρης Νικόλαος, Λουντρούδης Πάρης, Μαγαλιός Αστέριος, Μακρή Ελένη, Μαρούδας Δημήτριος, Μουλάς Γεώργιος, Παπαχαραλάμπους Παρασκευή, Ρεμούνδου Ελένη, Σοφός Γρηγόρης, Τασιούλη Αιακτερίνη, Τσακνάκη Αθανασία, Τσακνάκη Μαρία, Τσακνάκης Δημήτριος, Τσία Αναστασία, Τσιουμάνης Πέτρος, Τσιούφης Ιωάννης.
Υποψήφιοι για την εξελεγκτική επιτροπή: Γιολδάσης Αναστάσιος, Ζυγοτέγος Νικόλαος, Καραναστάσης Ευάγγελος, Συντζάκης Κυριάκος, Τσολάκης Γεώργιος.

 

Αποσύρεται ο Μύτικας από πρωτάθλημα και Κύπελλο της ΕΣΚΑΘ

Το Δ.Σ. του Μύτικα δήλωσε εγγράφως στην ΕΣΚΑΘ την απόσυρση της ομάδος από το πρωτάθλημα της Α1, καθώς και από τον θεσμό του Κυπέλλου της Ένωσης.
Ως εκ τούτου, ο χθεσινός αγώνας για τη 2η αγωνιστική της Α' Φάσης του Κυπέλλου, στο πλαίσιο του 4ου Ομίλου, Μύτικας Λάρισας-Γ.Σ. Σοφάδων, ματαιώθηκε.

 

Αναβλήθηκε το χθεσινό κλιμάκιο των Μικτών ΕΠΣΛ στα Φάρσαλα
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή των Φαρσάλων, η Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣΛ αποφάσισε την αναβολή του χθεσινού κλιμακίου των Μικτών στα Φάρσαλα. Από την άλλη, με τις παρούσες συνθήκες που επικρατούν, θα πραγματοποιηθεί κανονικά σήμερα το πρωί το κλιμάκιο στην Ελασσόνα.

 

Θλίψη για τον λαρισινό στίβο

Σε θλίψη βυθίστηκε ο λαρισινός στίβος στο άκουσμα του θανάτου του παλαίμαχου πρωταθλητή της ΕΑΛ στα 400 μέτρα, 110 μ. και 400 μ. με εμπόδια Μίλτου Σιώπη. Ο Σιώπης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών και αύριο θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία του. Υπήρξε πιστός στον Σύλλογο που τον ανέδειξε, με τον οποίο έκανε και διεθνείς συμμετοχές (βαλκανικούς αγώνες), αφού τον υπηρέτησε μέχρι το τέλος της ζωής του και από το πόστο του εφόρου.

 

Χάρτινες έδρες στην πρεμιέρα

Η αδυναμία των γηπεδούχων να εκμεταλλευτούν τις έδρες τους χαρακτήρισε τις αναμετρήσεις της πρεμιέρας στην Μπουντεσλίγκα, αφού από τους συνολικά πέντε αγώνες που διεξήχθησαν σήμερα το απόγευμα, κι ενώ απομένει το ντέρμπι Ντόρτμουντ-Γκλάντμπαχ για το φινάλε της ημέρας, οι τέσσερις ολοκληρώθηκαν με νίκες των φιλοξενούμενων.
Η Χέρτα Βερολίνου έκανε... παρέλαση στο «Βέσερ Στάντιον» απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης, την οποία συνέτριψε με 4-1 έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ. Στο «Ράιν Ένερτζι», με πρόσωπο του αγώνα τον Αντρέι Κράμαριτς που έφτασε στο χατ-τρικ, η Χοφενχάιμ άλωσε την έδρα της Κολωνίας, ενώ μοναδική γηπεδούχος που δεν ηττήθηκε ήταν η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που έμεινε στο 1-1 με την Αρμίνια Μπίλεφελντ.
Το αποτελέσματα και οι σκόρερ της πρεμιέρας:
Μπάγερν Μονάχου-Σάλκε 8-0
(4’, 47’, 59’ Γκνάμπρι, 19’ Γκορέτσκα, 31’ πεν. Λεβαντόφσκι, 70’ Μίλερ, 71’ Σανέ, 82’ Μουσιάλα)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Αρμίνια Μπίλεφελντ 1-1
(63’ Αντρέ Σίλβα - 51’ Σούκου)
Ουνιόν Βερολίνου-Άουγκσμπουργκ 1-3
(75’ Μπούλτερ - 41’ Βάργκας, 82’ Γκέγκοριτς, 90’ Χαν)
Κολωνία-Χοφενχάιμ 2-3
(22’ Άντερσον, 87’ Ντρέξλερ - 4’, 45’ πεν., 90’+3 Κράμαριτς)
Βέρντερ Βρέμης-Χέρτα Βερολίνου 1-4
(69’ Σέλκε - 42’ Πέκαρικ, 45’ Λουκεμπάκιο, 62’ Κούνια, 90’ Κόρντομπα)
Στουτγκάρδη-Φράιμπουργκ 2-3
(72’ Κάλαϊτζιτς, 81’ Φουντού - 8’ Πέτερσεν, 26’ Σάλαϊ, 48’ Γκρίφο)
Ντόρτμουντ-Γκλάντμπαχ (αργά χθες)
ΣΗΜΕΡΑ
Λειψία-Μάιντς
Βόλφσμπουργκ-Λεβερκούζεν

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass