Πιστή στη φιλοσοφία της η Αστραπή Ν. Πολιτείας

*Στόχος να εδραιωθεί στη μεγάλη τοπική κατηγορία και να αναδείξει ταλέντα *Γ. Καφφές: Θέλουμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες *Χρ. Καραμούτης: Η ομάδα επέστρεψε εκεί που πιστεύω ότι αξίζει να βρίσκεται

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2020 21:07

Μετά από δύο χρόνια η Αστραπή Ν. Πολιτείας επιστρέφει στη μεγάλη τοπική κατηγορία φιλοδοξώντας να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα την οδηγήσει στην άνετη παραμονή. Παράλληλα ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας παραμένουν πιστοί στη

φιλοσοφία του Συλλόγου που είναι η προώθηση και ανάδειξη των ταλέντων. Για αυτόν τον λόγο φέτος προωθήθηκαν όλα σχεδόν τα παιδιά από την Κ16 που σημαίνει ότι η Αστραπή Ν. Πολιτείας θα παρουσιάσει ένα κατ’ εξοχήν νεανικό σύνολο, έχοντας παράλληλα ορισμένους έμπειρους παίκτες που θα είναι οι στυλοβάτες της φετινής προσπάθειας.

«Καταρχάς θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους τους εμπλεκόμενους με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ας ελπίσουμε όχι μόνο να αρχίσουν τα πρωταθλήματα αλλά και να ολοκληρωθούν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα» επισήμανε ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Καφφές και πρόσθεσε:
«Στην Αστραπή προωθήσαμε φέτος όλα σχεδόν τα παιδιά από την Κ16, γεγονός που σημαίνει ότι παραμένουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας που είναι η προώθηση και ανάδειξη των ταλέντων. Παράλληλα, στην ανδρική ομάδα βρίσκονται και έμπειροι ποδοσφαιριστές όπως οι πέντε προπονητές των τμημάτων υποδομής ούτως ώστε να δημιουργήσουμε ένα «κράμα», δηλαδή ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι που να αποτελούν αυτοσκοπό για μας. Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μέσα από όλη την προσπάθεια θέλουμε να πετύχουμε την άνετη παραμονή στην κατηγορία, δίνοντας παράλληλα ευκαιρίες στα νέα παιδιά.
Η φετινή Α’ τοπική κατηγορία πιστεύω ότι λόγω της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία του κορονοϊού θα είναι πιο βατή, δηλαδή όχι τόσο δύσκολη όσο τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το επίπεδο δεν θα είναι αξιόλογο. Οι ομάδες είναι πιο μαζεμένες στο σύνολό τους, αλλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, δηλαδή εκείνες που θέτουν υψηλούς στόχους και θα ξεχωρίσουν» κατέληξε ο Γιώργος Καφφές.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου, Χρήστος Καραμούτης, αναφέρθηκε στην προσπάθεια σε οργανωτικό επίπεδο που γίνεται φέτος ούτως ώστε η ομάδα να ανταπεξέλθει στις μεγάλες απαιτήσεις του πρωταθλήματος της «DE-TOX»- Α’ ΕΠΣΛ.
«Η ομάδα επέστρεψε εκεί που πιστεύω ότι αξίζει να βρίσκεται γιατί η Αστραπή είναι ένας Σύλλογος με ιστορία που εκπροσωπεί μία μεγάλη συνοικία της Λάρισας. Φέτος προσπαθήσαμε να οργανωθούμε σε όλους τους τομείς. Γι' αυτό η ομάδα απέκτησε φέτος το δικό της γυμναστήριο έναν χώρο εξοπλισμένο με τα απαραίτητα μηχανήματα στον οποίο μπορούν οι παίκτες να προπονούνται σε καθημερινή βάση αλλά και όταν ο καιρός δεν επιτρέπει την προπόνηση στο γήπεδο.
Ένα μελανό σημείο για το οποίο ευελπιστούμε η Τοπική Αυτοδιοίκηση (Δήμος και Περιφέρεια) να δώσουν λύση είναι ο χλοοτάπητας του γηπέδου.
Από κει και πέρα πιστεύω ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά του προπονητή Γιώργου Καφφέ θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε, τα οποία δεν είναι άλλα από την άνετη παραμονή και το ωραίο ποδόσφαιρο που θα το απολαμβάνουν όλοι.
Πιστεύω ότι το «πάντρεμα» έμπειρων και νέων ποδοσφαιριστών είναι ό,τι καλύτερο, ενώ θα δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στη φυσική κατάσταση. Θα πολεμάμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος γιατί η άνοδος πέρυσι κρίθηκε στην απόδοση που είχαμε μετά το 65’. Είχαμε αντίδραση και πίεση.
Θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά και να τα οδηγήσουμε σε μεγάλες ομάδες.
Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία και γρήγορα να φύγουμε από αυτήν την περιπέτεια που ζούμε» κατέληξε ο πρόεδρος της Αστραπής Ν. Πολιτείας.
Τι είπαν οι παίκτες
Αλέξης Κακαζούκης: «Νέα ομάδα, νέοι στόχοι, νέα πρόκληση και για μένα, που θέλω να συνεισφέρω στην καινούρια προσπάθεια που γίνεται εδώ στη Νέα Πολιτεία. Μια ομάδα που ποντάρει πολλά στα παιδιά της Ακαδημίας και εμείς οι πιο έμπειροι καλούμαστε να απλώσουμε χέρι βοηθείας, έτσι ώστε να παρουσιάσουμε κάτι καλό. Θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς».
Αλέξανδρος Μπομπότης: «Η Αστραπή απαρτίζεται στην πλειοψηφία από παιδιά νεαρής ηλικίας και με την παρουσία ορισμένων πιο έμπειρων, ευελπιστούμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Α’ ΕΠΣΛ. Σίγουρα χρειάζεται σκληρή δουλειά και συνεχής προσπάθεια».
Οι αλλαγές στο ρόστερ
Ηρθαν: Κακαζούκης (από Σμόλικα Φαλάνης), Τσινούδης (από ΣΣ Ραψάνης), Αθανασιάδης (από Ομόνοια) και Μπρέλλας (από Δωτιέα Αγιάς).
Εφυγαν: Φακίτσας (στο Βλαχογιάννι), ενώ οι Ζησούλης και Μητάκος προπονούνται με τον Αετό Μακρυχωρίου που θέλει να τους εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του. Μάλιστα ο πρώτος δοκιμάζεται και στην Κ17 του Ολυμπιακού.
Προωθήθηκαν από την Κ16: Μπομπότης, Μπόνιας, Ζαχαρούλης, Σούρλας, Παπαχρήστος, Φουρκιώτης, Δρόσος, Αλευράς, Χλωρός και Ζάρζος.
Τα φιλικά:
8/9 Μαυροβούνι - Αστραπή ΝΠ
12/9 ΑΕΛ Κ17 - Αστραπή ΝΠ
19/9 Αετόλφος - Αστραπή ΝΠ.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass