Ανεβάζει στροφές ο Γ.Σ. Αμπελώνα

*Κινείται σε ρυθμούς Γ’ Εθνικής

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2020 20:15

Αν και πρόκειται για μία ιδιαίτερη αγωνιστική σεζόν, εξαιτίας της γενικότερης κατάστασης που έχει δημιουργήσει η πανδημία, η ομάδα του Γ.Σ. Αμπελώνα φέτος θα συμμετέχει στους ομίλους της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, ως μοναδικός εκπρόσωπος του

νομού Λάρισας.
Στον Αμπελώνα κινούνται σε ρυθμούς Γ’ Εθνικής, καθώς η ομάδα επιστρέφει στα εθνικά πρωταθλήματα μετά από 10 ολόκληρα χρόνια και άπαντες ανυπομονούν να δουν την ομάδα να αγωνίζεται με το σήμα της ΕΟΚ στη φανέλα.
H προετοιμασία του ανδρικού τμήματος ξεκίνησε, υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Γιαννόπουλου, στις 24 Αυγούστου 2020, με προπονήσεις στο πλήρως εξοπλισμένο Kλειστό Γυμναστήριο Αμπελώνα.
Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με τους παίκτες να αψηφούν τη ζέστη, δουλεύοντας καθημερινά στις προπονήσεις, για να βρεθούν στη βέλτιστη δυνατή κατάσταση εν όψει της νέας σεζόν, μιας και βρίσκονται στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.
*Η ομάδα του Γ.Σ. Αμπελώνα μετά από κλήρωση που έγινε, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, στον 4ο Όμιλο, στις 18/10, την Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός έδρας, ενώ στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα παίξει εντός έδρας με τον Ολυμπιακό Βόλου, στις 25/10.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass