WRC: Πλησιάζει το restart

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2020 17:25

Περάσαμε το μέσο του καλοκαιριού και το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι περιμένει πώς και πώς να έρθει ο Σεπτέμβριος ώστε να επανεκκινήσει!


Συγκεκριμένα, οι «παγκόσμιοι» θα πατήσουν ξανά γκάζι στις 4 με 7 Σεπτεμβρίου, με έναν αγώνα καινούριο στο καλεντάρι. Ο λόγος για το Ράλι Εσθονίας .
Κι όχι μόνο στον τόπο διεξαγωγής του πρώτου ράλι μετά τη διακοπή λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορονοϊού Covid-19 αλλά και στον τοπικό ήρωα, που δεν είναι άλλος από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Ott Tanak!
Και μετά, στον αγώνα που παρότι αναβλήθηκε, τελικά κατάφερε να βρει ξανά θέση στο καλεντάρι του παγκοσμίου πρωταθλήματος, το πάντα συναρπαστικό Ράλι Σαρδηνίας. Βέβαια πρόκειται για μία στάση που θα γίνει με νέα δεδομένα αφού συνήθως τα World Rally Cars δοκιμάζονται στις σκληρές δοκιμές μέσα στο κατακαλόκαιρο, κι όχι στα τέλη Οκτωβρίου.
Το νέο καλεντάρι περιλαμβάνει επίσης τα Ράλι Τουρκίας, Γερμανίας και Ιαπωνίας. Το Ράλι Αργεντινής ματαιώθηκε, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε κάποιες περαιτέρω αλλαγές, ειδικά αν προκύψει πρόβλημα με κάποιο ράλι λόγω της παγκόσμιας πανδημίας.
Μάλιστα ο promoter του θεσμού είναι σε προχωρημένες επαφές για αγώνες στο Βέλγιο και την Κροατία. Όλα αυτά ενώ η χώρα μας ευελπιστεί να μπει κι αυτή στον σωστό δρόμο, για ενδεχόμενη επιστροφή της στο WRC.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass