Βάθρο έκπληξη το ελληνόπουλο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ MIZANO

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2020 17:20

O 13χρονος Έλληνας οδηγός ανέβηκε στο βάθρο, μόλις στον 3ο του αγώνα στη νέα του κατηγορία φέτος την Pre Moto3, στην πίστα του Μιζάνο όπου έγινε ο 3ος Αγώνας της χρονιάς για το Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV!


Ο Βασίλης Παντελεάκης συμμετέχει με την Πρωταθλήτρια ομάδα AC Racing Team, με μοτοσυκλέτα CS και ενιαίο κινητήρα 250 κυβικών της Yamaha.
Παρά το ότι είναι πάντα καλός στις εκκινήσεις, αυτή τη φορά έχασε μία θέση από την αρχική και βρέθηκε στην 7η θέση μετά τις πρώτες στροφές, αλλά μετά τη μέση του Αγώνα είχε ακριβώς τον ρυθμό των πρώτων που είχαν ξεφύγει 4'' μπροστά. Με σταθερό γυρολόγιο ανέβηκε στην 3η θέση και τερμάτισε μετά από 14 γύρους με την ίδια διαφορά 4.285 δευτερόλεπτα από τους δύο πρώτους και 2.444 δευτερόλεπτα μπροστά από τον 4ο που δεν τον απείλησε.
Το ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι μέσα στον Αγώνα κατέβασε κι άλλο τον χρόνο ταχύτερου γύρου στο 1'49.094. μόλις 0.057 του δευτερολέπτου από τον ταχύτερο γύρο του Αγώνα που σημείωσε ο Ιταλός Lolli που τερμάτισε δεύτερος και 0.051 από τον χρόνο του Ισπανού Fernadez που πήρε τη νίκη. Η ομάδα σημείωσε ότι αυτό σημαίνει ότι αν ήταν μαζί τους στο ξεκίνημα θα μπορούσε να παλέψει για τη νίκη, γεγονός που μας γεμίζει ελπίδες για το μέλλον.
Οι Έλληνες που βρέθηκαν στο Μιζάνο είδαν την Ελληνική σημαία να κυματίζει στο βάθρο.
Στον 4ο Αγώνα της χρονιάς για το Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV που έγινε την αμέσως επόμενη μέρα, έπεσε στην προσπάθειά του να πάρει την πρώτη του νίκη!
Ο Βασίλης Παντελεάκης , ξεκίνησε δυνατά τον Αγώνα με καλή ψυχολογία από την χθεσινή 3η θέση και ήταν στο γκρουπ των πρωτοπόρων, σημειώνοντας εξαιρετικούς χρόνους ταχύτερου γύρου και κρατώντας την 3η θέση μέχρι τον 8ο από τους 14 γύρους του Αγώνα. Μια επαφή με τον ομόσταυλό του Boggio τον έριξε στην 6η θέση, ενώ ο Boggio έπεσε. Ο Βασίλης ξαναβρήκε γρήγορα τον ρυθμό του και στον 12ο γύρο, την ώρα που έκανε την επίθεσή του για να ξαναπεράσει στην 3η θέση, έπεσε και εγκατέλειψε.
Να σημειώσουμε ότι η Pre Moto3 έχει 30 συμμετοχές σε αυτόν τον Αγώνα με 28 Ιταλούς, έναν Ισπανό και έναν Έλληνα! Φοβερή επίδοση του νεαρού και ελπίδες για κάτι καλό στο μέλλον.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass