Απόλλων Λάρισας και Μάγγος επισημοποιούν τη συνεργασία

*ΑΥΡΙΟ ΕΚΤΟΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ…

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2020 21:05

Προ των πυλών του Απόλλωνα Λάρισας βρίσκεται ο Καρδιτσιώτης προπονητής Γιάννης Μάγγος, ο οποίος συμφώνησε με τη Διοίκηση της λαρισινής ομάδας και αύριο αναμένεται να επισημοποιηθεί η συνεργασία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου...


Ο 38χρονος τεχνικός ο οποίος θα διαδεχτεί τον Αριάν Μπελά που είχε μια πετυχημένη παρουσία στον πάγκο του λαρισινού σωματείου, βρέθηκε με τον πρόεδρο του Απόλλωνα, Παναγιώτη Μαντζανά και οι δυο τους -που έχουν άριστες σχέσεις από παλιότερα- έδωσαν τα χέρια.
Πάντως δεν ανακοινώθηκε ακόμη επίσημα η συνεργασία, καθώς ο κ. Μαντζανάς ζήτησε από τον Μάγγο να περιμένει μέχρι σήμερα, όπου αναμένεται πως θα γίνει γνωστό ποια μορφή θα έχει η νέα Super League 2, εάν θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα δηλαδή σε έναν ή δύο ομίλους.
Από κει και πέρα, θα αποφασισθεί ποιες θα είναι οι επόμενες ενέργειες που θα δρομολογηθούν, ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του Μάγγου -εφόσον φυσικά αναλάβει- και ποιες μεταγραφικές κινήσεις θα γίνουν.
*Με τον Καρδιτσιώτη προπονητή επικοινωνήσαμε χθες το μεσημέρι, δεν θέλησε να αναφέρει κάτι το ιδιαίτερο και απλά μας είπε: «Ες αύριον τα σπουδαία...».

ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ CAMP ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ-19
Ολοκληρώθηκε το τριήμερο δοκιμαστικό camp για την ομάδα Κ-19 του συλλόγου, όπου πήραν μέρος παίκτες με ανώτατο όριο γέννησης το 2001.
Οι προπονήσεις έγιναν στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου προπονητή κ. Ευάγγελου Στουρνάρα, ο οποίος για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο, θα είναι τεχνικός υπεύθυνος των «μικρών».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass