Δεκάρι και αμυντικό χαφ ψάχνει η ΑΕΛ

*ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ *ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ Κ-17 ΚΑΙ Κ19

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2020 21:00

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εντείνει τις προσπάθειές της για να ενισχυθεί το δυναμικό της ομάδας και πλέον οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να αποκτηθούν δύο ακόμα έμπειροι παίκτες. Ένα δεκάρι και ένα αμυντικό χαφ, έτσι ώστε ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις στα χέρια του, την καινούρια αγωνιστική περίοδο.


Πάντως ενδέχεται να γίνει και τρίτη μεταγραφή, στην περίπτωση που βρεθεί ο ποδοσφαιριστής που θα κάνει τη διαφορά, θα ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας και οι απαιτήσεις του δεν θα είναι υπερβολικές.
Όσον αφορά στον 23χρονο Αλβανό στράικερ Φιορίν Ντουρμισάι (φωτ.), τα τυπικά μένουν για να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του στην ΑΕΛ, που θα δυναμώσει στον επιθετικό τομέα, με έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή, ο οποίος και θα παραχωρηθεί ουσιαστικά δανεικός για έναν χρόνο από τον Ολυμπιακό.
ΤΟ «ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ» ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ
ΗΡΘΑΝ: Νίκολα Τρούγιτς (μεσοεπιθετικός, Ντεμπρέτσεν), Γιώργος Μαϊδανός (αριστερό μπακ, Καβάλα), Βλάντιμιρ Μπάγιτς (τερματοφύλακας, Λεβαδειακός), Νίλι Περντόμο (μεσοεπιθετικός, Μπενγκαλούρου), Σπύρος Γλυνός (μέσος, Διαγόρας Ρόδου), Ορέστης Γρηγορόπουλος (δεξί μπακ, Τρίκαλα), Θανάσης Στοΐνοβιτς (μέσος, Νυρεμβέργη U-17), Αλέξανδρος Χαλάτσης (μέσος, επιστροφή από δανεισμό στον Αλμυρό), Γιώργος Ζαχαράκης (επιθετικός, προωθήθηκε από την ΑΕΛ U-19) .
ΕΦΥΓΑΝ: Όγκμουντουρ Κρίστινσον (Ολυμπιακός), Νίκολα Στάνκοβιτς (Βόζντοβατς), Νίκος Γκόλιας (ελεύθερος), Παναγιώτης Μπάλλας (ελεύθερος), Αλεξάνταρ Γκοΐκοβιτς (ελεύθερος), Γιάννης Μασούρας (έληξε ο δανεισμός από Ολυμπιακό), Έργκις Κάτσε (έληξε ο δανεισμός από ΠΑΟΚ), Αμρ Ουάρντα (έληξε ο δανεισμός από ΠΑΟΚ), Βαγγέλης Μόρας (ελεύθερος), Ζαν Λουκ Ασούμπρε, Τζόναθαν Μπούστος, Βινίσιους, Ματέο Μούζεκ.
*Αγνωστο είναι το τι θα γίνει με τον Λαρισαίο αμυντικό Νίκο Καρανίκα, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους «βυσσινί».
*Αύριο το πρωί παίκτες και τεχνική ηγεσία θα υποβληθούν σε τεστ για τον κορονοϊό, ενώ παράλληλα θα κάνουν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, που θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 4 Αυγούστου και την Τετάρτη 5 του μηνός, θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ Κ-17 ΚΑΙ Κ-19
Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε χθες το πρωί το τριήμερο δοκιμαστικών τεστ για τις ομάδες Κ-17 και Κ-19, όπου η ΠΑΕ θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα, ώστε να αναδειχτούν παίκτες που τα επόμενα χρόνια θα αναρριχηθούν στην πρώτη ομάδα.
Όπως δε πληροφορηθήκαμε, την ερχόμενη Tετάρτη η ομάδα της Κ-19 θα μεταβεί στην ορεινή Μελιβοία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Μιλτιάδη Ζιάκα, ο οποίος θα έχει συνεχώς επικοινωνία με τον κ. Γρηγορίου, για την εξέλιξη όλων των παικτών που απαρτίζουν το τμήμα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass