Σε πρώτο πλάνο τα έργα του ΕΑΚ Λάρισας

Ο ΥΦ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ *ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΗΣ: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2020 22:01

Τα έργα που γίνονται στο ΕΑΚ Λάρισας αυτήν την περίοδο αποτέλεσαν χθες το βασικό θέμα

του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναφέρθηκε σε δύο απ’ αυτά. Το πρώτο ήταν οι αντικαταστάσεις των σωληνώσεων στο κολυμβητήριο του Αλκαζάρ και το δεύτερο η αντικατάσταση του παρκέ στο κλειστό του Αγίου Θωμά.
Για το πρώτο ανέφερε: «Εργαζόμαστε συνεχώς για τη βελτίωση των συνθηκών αθλητών και αθλουμένων». Αυτό είναι το μήνυμα του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με αφορμή τα έργα που γίνονται στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Λάρισας, ιδιαίτερα δε την αντικατάσταση των φθαρμένων και επικίνδυνων σωληνώσεων μετά από 45 χρόνια. «ΛΑΡΙΣΑ-ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ Αντικατάσταση σωληνώσεων, αυτής της ντροπής, του αίσχους για τη δημόσια υγεία, στις δύο πισίνες, την Ολυμπιακή και την παιδική, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΕΑΚ, μετά από 45 χρόνια! Εργαζόμαστε συνεχώς για τη βελτίωση των συνθηκών αθλητών και αθλουμένων»  ενώ για το δεύτερο τόνισε:  «Ολική εσωτερική ανακαίνιση του γυμναστηρίου, έπειτα από 25 χρόνια! Το παρκέ σαν καινούργιο για να παίζουν με ασφάλεια μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ! Αναβάθμιση όλης της εγκατάστασης για την ανάπτυξη του αθλητισμού μας. Μπράβο στη διοίκηση του ΕΑΚ».
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑΚ Γιάννης Κουρδής μιλώντας για τη δημόσια επιβράβευση του έργου του από τον υφυπουργό Αθλητισμού μας είπε: «Είναι τιμή για τη συλλογική προσπάθεια που κάνουμε ως διοίκηση να γίνεται ιδιαίτερη μνεία από τον υφυπουργό Αθλητισμού. Θεωρούμε ότι κάνουμε το αυτονόητο για τη νεολαία που διψάει για τον αθλητισμό. Είναι δύο έργα που τα χρειάζονταν οι εγκαταστάσεις. Οι σωληνώσεις ήταν πάνω από 45 χρόνια και το παρκέ στο κλειστό του Αγίου Θωμά 25 χρόνια. Θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις μας για ένα Εθνικό Αθλητικό Κέντρο που θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τα υπόλοιπα και αθλητικός πυρήνας για τα νέα παιδιά της πόλης που έχουν το δικαίωμα να προπονούνται σε ασφαλείς και σωστούς αθλητικούς χώρους».
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass