Τελευταίο... ταγκό για δύο παίκτες

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2020 22:00

Του Σωτ. Κέλλα

Οι αληθοφανείς ερωτικές σκηνές έκαναν το «Τελευταίο ταγκό στο Παρίσι»

μία από τις πιο αμφιλεγόμενες ταινίες και ο Μπερτολούτσι έγινε στόχος επικρίσεων. Μπερτολούτσι, Μπράντο και Σνάιντερ, καθώς και ο παραγωγός της ταινίας, Αλμπέρτο Γκριμάλντι, καταδικάστηκαν σε δύο μήνες φυλάκιση και πρόστιμο 40 δολαρίων στον καθέναν.
Το παιχνίδι στο Αγρίνιο, όπου η ΑΕΛ έχασε από τον Παναιτωλικό με 3-0 αποτελεί, σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια, το τελευταίο «βυσσινί» ποδοσφαιρικό... ταγκό για δύο παίκτες, σε έναν αγώνα όπου η λαρισινή ομάδα στο δεύτερο μέρος κατέρρευσε, παρότι το πρώτο μέρος του δεν προϊδέαζε για μια τέτοια εξέλιξη.
Ο Αλέξης Κούγιας έδειξε οργισμένος και δήλωσε στην «Ε»: «Είμαι οργισμένος για την ποδοσφαιρική συμπεριφορά ορισμένων παικτών, η οποία ήταν έξω από ανθρώπινα λάθη και δεν εννοώ τον Μιχαήλ που τον γνωρίζω από 15 χρονών παιδί. Το προχθεσινό μας ήταν το τελευταίο για δύο παίκτες με την ομάδα της ΑΕΛ».   
«ΦΑΡΜΑΚΟ» ΜΙΑ ΝΙΚΗ
Παρά τις φιλοδοξίες της ΑΕΛ για την 7η θέση (υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει στην Ευρώπη), τα πλέι άουτ εξελίσσονται σε μια διαδικασία άσχημη αγωνιστικά για τη λαρισινή ομάδα, καθώς στα δύο πρώτα παιχνίδια μετράει ισάριθμες ήττες και η αγωνιστική της εικόνα είναι πανομοιότυπη: καλή στο πρώτο μέρος, αλλά πολύ άσχημη στην επανάληψη.
Ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου έλεγε ότι μόνο μια νίκη θα είναι «φάρμακο» για την ομάδα, αλλά εμείς πιστεύουμε ότι στα πλέι άουτ δεν μπορεί να βρεθεί αντικαταστάτης του Ουάρντα που σε όλο το πρωτάθλημα στην κανονική περίοδο οι «βυσσινί» είχαν προσαρμόσει πάνω του τον τρόπο παιχνιδιού τους.
Ο επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ είναι με τον ΝΠΣ Βόλου την ερχόμενη Δευτέρα.


ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Ανακοινώθηκε ότι μεθαύριο Παρασκευή 19/06/2020 στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Ορισμός αγώνων Play Off και Play Out
2/ Αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του Δ.Σ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass